Transparent Arabic sprogkursus

Er du træt af kedelige og langsommelige sprogindlæringsmetoder?

Sprogforskernes utrolige opdagelse: 
hvordan du ikke bør lære arabisk

Lad mig stille dig et spørgsmål: hvad tror du er det vigtigste, når du skal lære et nyt sprog: 
   at lære fakta om sproget
      eller at lære ved at bruge sproget aktivt?

En af de mest revolutionerende og overraskende opdagelser sprogforskningen har gjort indenfor det sidste årti er, at der kun er en lille sammenhæng mellem de to former for indlæring.

At lære fakta om et sprog – f.eks. ved at terpe grammatiske regler – har kun en lille effekt på den praktiske anvendelse af sproget. Når du hører nogen tale arabisk og ønsker at forstå, hvad vedkommende siger, så hjælper det forbavsende lidt med de gloser og bøjningsformer du har terpet, fordi du har ikke tid til at slå ordene op i din mentale ordbog.

Med en hastighed på ca. 100 ord i minuttet rækker de gloser og grammatiske regler, du har terpet, slet ikke, når du skal forstå, hvad der bliver sagt.

Når du bruger sproget aktivt - som f.eks. når du skal lytte, læse eller tale arabisk – så bruger du dit sprogøre, som er en indbygget og utrolig effektiv sprogprocessor i hjernen. Denne del af hjernen kan fortolke et fremmedsprog lynhurtigt og gør dig i stand til at forstå, hvad det er, der bliver sagt ude i den virkelige verden, og samtidig er det muligt for dig at lave sætninger på det fremmede sprog.

Prøv at tænk på et sprog du allerede behersker, såsom dansk eller engelsk. Når du taler dette sprog, er det da nødvendigt for dig at tænke over ordenes betydning glose for glose, og er det nødvendigt for dig at konsultere de grammatiske regler, du har tilegnet dig?

Vi kender allesammen til situationer, hvor sprogøret ikke giver os et sikkert svar f.eks. når vi skriver, og i sådan en situation er det en fordel at kende de grammatiske regler og slå problemstillingen op i 'regel-hukommelsen'. Men dette er undtagelsen snarere end reglen.

99% af vores sprogbrug styres intuitivt og i real-time af vores sprogøre, og ikke ved at anvende grammatiske regler og tabeller vi har lest om.

Hvordan lærer jeg så arabisk på den bedste måde?

Hvis det ikke hjælper at træne dit sprogøre ('sprogprocessoren') ved at terpe grammatiske regler, hvad skal du så gøre?

I følge forskningen er svaret: du skal lytte og læse store mængder forståelig arabisk.

Det er sådan du lærte dit modersmål som barn, og det er sådan, du er blevet så god til engelsk. Derfor er det også på den måde, du må lære arabisk, hvis du skal kunne bruge det rent praktisk. Læs store mængder arabiske tekster, lyt til det arabiske sprog, se film på arabisk osv.

Transparent Arabic har taget denne revolutionerende metode i brug. Læs her hvordan...:

Sprogprofessor om Transparent Arabic:

"Dette program er sammensat af virkelig pædagogiske og sprogkompetente mennesker."
- Sylfest Lomheim, Universitetet i Agder, Norge

Hvordan udnytter Transparent Arabic 
denne oppdagelse

Transparent Arabic språkkursTransparent Arabic lader dig lytte til store mængder arabisk tale samtidig med, at du læser den samme tekst på arabisk, ser video og har en parallel oversættelse på engelsk liggende ved siden af således, at du bliver i stand til at forstå det arabiske. Hvis du ønsker at lære om de grammatiske regler, findes der kommentarer til hvert ord samt en elektronisk grammatik-bog, hvor du kan læse mere uddybende om det. Men størstedelen af tiden bruger du det arabiske sprog fremfor blot at lære teoretisk fakta om arabisk.

Når du har lyttet og læst en del af teksten, findes der sjove spil og øvelser, hvor du også skal bruge sproget i praksis; du 'tvinges' til at tænke på arabisk.

Lær arabisk med MP3Når du er på farten og ikke sidder foran din PC, kan du øge dit ordforråd ved at lytte til nye ord på din iPod/MP3-afspiller..

Transparent-serien er et af verdens mest solgte spogindlærings-software og langt de fleste brugere og sproglærere mener, at der ikke findes et bedre program end dette. Vi i Language Infusion har solgt programmet i Skandinavien siden 1996 og programmet er kun blevet bedre med årene.

Nu er det udkommet i version 11 både for Windows og Mac og er bedre end nogensinde.

 • Fire omfattende læsestykker:
  - Arabic Fundamentals
  - Arabic Survival Phrases
  - Arabic Reading Lessons
  - Morocco
 • Introduktion til det arabiske alfabet
 • Fuld udtale af alle ord og sætninger
 • SlowSound for at få ordene udtalt langsommere
 • Videoklip
 • Interaktive spil for repetition og indøvelse af sproget
 • Optag din egen udtale og sammenlign
 • Grammatisk opslagsværk
 • Samtaleøvelser
 • Mål din fremgang fra gang til gang
 • "Before You Know It" gloseøvelsesprogram hvor ordforrådet hurtig øves in så det ligger på rygmarven
 • Online sprogtester
 • MP3 audio for iPod eller anden MP3-afspiller
 • Nødvendige forkundskaber: Engelsk. Transparent Arabic Premium er et engelsk program, ikke dansk.
 • Systemkrav Windows: Windows XP Service Pack 2, Windows Vista eller Windows 7. Systemkrav Macintosh: Mac OS X 10.4.11 eller nyere.
Skærmbilleder af hovedprogrammet, bl.a.
læsestykke, video, krydsord og dialog:

Screenshot: 
 arabisk læsestykke

Screenshot: 
 arabisk video

Screenshot: 
 krydsord på arabisk

Screenshot: 
 arabisk dialogøvelse

Sproglærer om programmet: 
"Det er så indholdsrigt at jeg benytter det
som en del af min sprogundervisning.
Det kan varmt anbefales til alle, der seriøst
ønsker at lære et sprog."
- Imma Brochs, Haugesund, sproglærer

Skærmbilleder af gloseøvelsesprogrammet:

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Historier fra våre kunder: 

"Synes programvaren er den beste jeg har vært borti!

Jeg har brukt mp3 filene når jeg gjør husarbeid, på treningen og egentlig overalt når det passer. BYKI gloseprogrammet er genialt.

Det hjelper også å få daglige/ukentlige påminninger på epost."
Are


"Gloseinnlæringen er suveren! Veldig bra med aktivitetene knyttet til lesestykkene og at du får opp grammatikk, oversettelse ord for ord og for setning."
Camilla


"En flott programvare, pedagogisk og fin i bruk i forhold til oss som bare får tid til å jobbe litt innimellom!:) Enkel å forstå, motiverende, med god oversikt og referanser til hvert enkelt ord.

Definitivt det beste og mest effektive språkkurset jeg har vært borti!"
John Peder


"Jeg har gemt mp3-filerne på en lillebitte Creative Zen Stone 1GB mp3-afspiller. Jeg havde den i brystlommen og tog den frem ved de lejligheder, som bød sig. Jeg kører bus og lytter ofte på vej til arbejde og i pauserne. En fin måde at repetere og holde sproget ved lige.

Det er godt at være med i en coachinggruppe, for så har man et konstant pres på sig.

Jeg lånte et kassettekursus med diverse bøger i arabisk for mange år siden. Det er meget lettere at lære sprog med et computerprogram, mere effektivt og motiverende, hurtigere at repetere, og de forskellige spil gør det nemmere at følge med."
Kristian Fredrik


"Jeg begyndte på Arabisk-pakken. Jeg kunne allerede snakke arabisk, da jeg over en længere periode har arbejdet i den arabisksprogede verden, men med jeres program fik jeg videreudviklet mine evner til også at kunne fuldføre samtaler med de lokale i stedet for kun at snakke i høfligheds-/nødvendighedsfraser.

Mp3-filene har vist sig at være nemme at afspille på flyveture og i ventetiden i lufthavnen, som mine utallige rejser til Mellemøsten har indebåret. Sidst jeg fik behov for arabisk var i sommers, hvor mit arabiske fungerede rigtigt godt – nu er det faktisk ikke altid, at tjenerne lægger mærke til, at jeg kommer fra udlandet;-)

Erfaringsmæssigt vil jeg også lige nævne, at det generelle arabiske, som der bliver undervist i, i sprogprogrammet, også får inkluderet dele af de fleste arter arabisk/dialekterne."
Kamal

Unike ressurser: Strategihæfte og coaching

Hefte med språklæringstips Det hjælper ikke at have et godt værktøj i hænderne hvis det ikke bruges rigtigt, så vi har udviklet et par utrolige vejlednings-ressourcer til dig

1. Strategi for sprogindlæring. Fordi ikke alle ved nøjaktig hvorledes man lærer et sprog smart, får du også hæftet "Lær sprog mer effektivt". Hæftet er udgivet, for at du skal kunne forstå principperne bag effektiv sprogindlæring og dermed benytte Transparent Arabic bedst muligt.

Hæftet introducerer principperne for effektiv sprogindlæring og revurderer otte vidt udbredte myter om sprogindlæring, som har hindret mange i at lære nye sprog effektivt, og giver i stedet råd og vejledning om sprogindlæring, som faktisk virker. Start ikke med at lære et nyt sprog, før du har læst dette hæfte!

2. Gruppe-coaching. Enhver, der køber arabisk-kurset får gratis gruppe-coaching med webinar og e-mail. Lær at bruge din software effektivt, få tips til sprogindlæring, og få daglige forslag til læringsaktiviteter.

Endelig er det sjovt og effektivt at lære sprog! Bestil derfor en sprogpakke idag - uden risiko.
14 dages fortrydelsesret (returret) efter forbrugeraftaleloven.

Bestill Transparent Arabic nå
Bestill Transparent Arabic Premium
for kun kr. 990,-

Ja, jeg ønsker at bedre mine sprogferdigheter på en helt ny revolusionerende måde, og bestiller herved Transparent Arabic + strategihæfte og coaching til kun kr. 990 (+ porto/efterkravsgebyr kr. 50). Jeg er over 18 år.

Navn: 
Adresse:
Postnr: 
By: 
E-mail: