Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i arabisk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i arabisk ind her.

3 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i arabisk”

 1. kgron siger:

  Programmet har gjort mig meget mere motiveret til at lære forskellige sprog. Et meget godt system. Lydkvaliteten på nogle ord og sætninger er desværre for dårlig til, at man kan opfatte nuancerne.
  Jeg har gemt mp3-filerne på en lillebitte Creative Zen Stone 1GB mp3-afspiller. Jeg havde den i brystlommen og tog den frem ved de lejligheder, som bød sig. Jeg kører bus og lytter ofte på vej til arbejde og i pauserne. En fin måde at repetere og holde sproget ved lige.
  Det er godt at være med i en coachinggruppe, for så har man et konstant pres på sig. Jeg har arkiveret alle e-mailene og gemmer et kort resumé af de opgaver, der skal gennemgås. Nogle gange er jeg lidt bagefter, men så længe jeg har oversigten, så er det bare at stå på.
  Jeg lånte et kassettekursus med diverse bøger i arabisk for mange år siden. Det er meget lettere at lære sprog med et computerprogram, mere effektivt og motiverende, hurtigere at repetere, og de forskellige spil gør det nemmere at følge med.

  Kristian Fredrik

 2. edimmen siger:

  Jeg er vældig glad for programmet. Det er noget, jeg virkelig kan finde ud af at bruge!
  Når der mangler motivation til det arabiske, hjælper det virkelig at få en mail fra Reimar!
  Jeg begyndte sprogindlæringen med mp3-filene. Jeg kører til arbejdet hver dag. Det tager ca. 15 min hver vej. Det blev efterhånden lettere og lettere at lære sproget, som ugerne gik.
  Jeg synes, det var motiverende at få mails med opgaver, der skulle løses. Det blev ikke altid gjort til tiden, men så gemte jeg bare mailene til en uge, hvor jeg havde mere tid.
  Elise Emma

 3. asaetre siger:

  Ja, programmet er slet og ret imponerende. Der findes utallige muligheder, og hvis man sætter nok tid af til at følge op med de opgaver, man får gennem coachingen, må succes nærmest være garanteret.
  Meget nyttigt med coachingen. For min egen del var problemet, at jeg havde for lidt tid til at følge op i efteråret, og at jeg pga. af en sprogrejse til Syrien ikke kunne følge op her i foråret.
  Har netop været på fire ugers sprogkursus i Damaskus, noget som desværre blev en gedigen skuffelse, i hvert fald i forhold til prisen. Alt jeg fik udleveret af “læremateriale” var 4 A4-ark, ellers var det at skrive alt, hvad læreren skrev på tavlen, af. Meget lidt effektivt.
  Agnar


Sig hvad du mener