Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i fransk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i fransk ind her.

27 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i fransk”

 1. aroed siger:

  Ja, jeg er glad for programmet. Fedt at kunne høre først, derefter spille roligt igennem ord for ord. Derimod har jeg ikke benyttet mig særlig meget af mp3-filerne.
  E-mailcoachingen er vældig inspirerende. Bliver presset til at gennemføre lidt mere.
  Anne

 2. gkristiansen siger:

  Oplever programmet som en effektiv måde at lære sprog på, og ikke mindst til at træne det at snakke.
  Bruger fransk på mp3, når jeg træner (cykling).
  Har bare baggrund fra tidligere lærebøger (gymnasietiden). Oplægget fra jer gav meget større bonus pga. variation og intensitet
  Geir

 3. mokland siger:

  Efter, at jeg er flyttet til Cameroun, har jeg fået en del privatundervisning, samtidig med at jeg har fået praktiseret mit franske meget i fritiden. Det har været vældigt effektivt, når man skal lære sproget. Samtidig er det franske, der bliver snakket her vældigt let, og ganske anderledes end det franske som snakkes i Frankrig. Derfor har kurset fra jer været nyttigt, fordi jeg er blevet trukket lidt mere i den retning af den fransk, som franskmænd taler.
  Marius

 4. hbergslein siger:

  Jeg har indtil nu lært nok til at kunne gøre mig forståelig i Frankrig. Brugt MP3 på vej til arbejdet – på tur i fjeldet.
  Helge

 5. ebagn siger:

  Vældig god opfølgning af kurslederen. Jeg er desværre meget bortrejst og havde problemer med at holde momentum i kurset. Fin læremåde.
  Mp3 brugte jeg meget i sofaen og lidt når jeg trænede.
  For mig er det en god læreform, i og med at jeg normalt ikke har tid til at deltage i klasseundervisning, men her kan man lægge sit eget læringsforløb op.
  Espen

 6. aberge siger:

  Jeg er meget tilfreds. Bruger mp3, når jeg træner – går tur med dem i øret. Meget tilfredsstillende. Det har været det bedste, jeg har deltaget i.
  Asbjørn

 7. aellingsund siger:

  Synes programmet er det bedste, jeg har været i berøring med!!
  Jeg har brugt mp3-filerne, når jeg laver ting derhjemme, når jeg træner og egentlig overalt, når det passer. Synes forresten at BYKI gloseprogrammet er genialt.
  Det hjælper også at få daglige/ugentlige påmindelser på e-mail. Hjælper også på fremgangen, selv om jeg nogle gange synes, der var lidt meget at følge op på.
  Som sagt, så synes jeg, at Transparant Language er den bedste sprogindlæringspakke, jeg nogensinde har brugt, har faktisk både complete- og premium-udgaverne. Når jeg føler, jeg kan kontrollere det franske og det spanske, så vil jeg nok fortsætte med et tredje fremmedsprog.
  Are

 8. irogstad siger:

  Det var varieret og brugervenligt. Jeg har lært lidt og lærer stadig mere. Meget godt program. E-mailopfølgningen var vældig god, og jeg satte pris på den personlige tone. Var både inspirerende og motiverende.
  Ingunn

 9. jvatle siger:

  Meget tilfreds, fin måde at lære sproget på.
  Mp3 er en nyttig hjælp. Bruges på sofaen og når jeg sidder ude og slapper af.
  E-mailcoachingen har stor betydning. Det får mig til at følge en rytme og en rutine.
  Er begyndt på 3 forskellige franskkurser i klasser uden at lære så meget. Denne form passer mig meget godt, og det er begyndt at trænge ind
  Jan-Erik

 10. amolstad siger:

  Et virkelig godt kursus. Har været med 2 gange. Reimar, du er en dygtig motivator. Har reklameret for kurset til venner og lærerkolleger. Virkeligt tilfredsstillende at få daglige doser. Virkelig dygtige coaches.
  Denne kursusform er definitivt den mest tilfredsstillende, jeg har været i berøring med. Jeg vil tage lærdommen med mig ind i skolehverdagen.
  Anne

 11. bgundersen siger:

  Er vældig glad for sprogkurset, og hvordan det bruges på den bedst mulige måde.
  Har downloadet en del filer til min iPod, de bliver brugt på vej til arbejde, på ferie o.l.
  Jeg har prøvet klasseundervisning, men den var vanskelig at følge, da jeg har vagtarbejde, her kan jeg lære det franske, når jeg har lyst.
  Birgitte

 12. hespejord siger:

  Kurset er virkelig pædagogisk lagt op på siden, ved at bruge både lyd, billede og skrift giver det en indlæring, som passer de fleste. Jeg fik lært en god del af sproget, navnlig det at forstå hvad der bliver sagt.
  Jeg synes, at mp3-filerne var den allervigtigste del af sprogindlæringen. Jeg lagde alle gloserne over på en mp3-afspiller og lytter til dem, når jeg er ude at rejse, når jeg går tur, og når jeg gør mine daglige Qi-gong-øvelser (ca. 1 time).
  Jeg har haft sprogindlæring både i klasse, på kassetter og bog/cd. Jeres form var for mig den mest effektive måde at lære sprog på. Havde jeg haft mulighed for at kombinere det med en gruppe, f.eks. at vi havde været flere, der var geografisk tæt på hinanden, som deltog, ville effekten have været endnu større og det havde været sjovere.
  Hilde

 13. llokken siger:

  Kurset fungerer virkelig godt. Har lært en hel del, og kan fortsat lære mere.
  Lars

 14. kiversen siger:

  Det var et program, som man let kunne lære, og det har mange gode øvelser. Ordforrådet har udvidet sig.
  Det har også været tilfredsstillende at få lektier. Ellers må jeg indrømme, at jeg sikkert ikke havde fået sat så meget tid af til at bruge kurset. Andre sprogkurser har ikke været lige så effektive for mig, eftersom der ikke har været flere personer med. Så som enlig student, har gruppe-coachingen vært ideel.
  Kari

 15. ebilet siger:

  Når jeg går, kan jeg høre på mp3-filerne. Det fungerer dårligt, når jeg løber. Før løb jeg 3-4 gange om ugen. Nu går jeg hellere, mens jeg hører på sprogkurset. Jeg kan mærke, at jeg forbedrer mig, da jeg nu er i stand til forstå franske ejendomsannoncer (min yndlingslekture) meget bedre.
  Har et Linguaphone kurs med 8 cd’er, 4 bøger og et videobånd, men tærskelen for at komme ind var for høj. Jeg forstod så lidt, at jeg mistede interessen. Skal tage tråden op, når jeg har lært mere. Sprogkurset fra Language Infusion er virkelig interessant til sammenligning.
  Eirik

 16. maune siger:

  Jeg vil gerne lære fransk, så længe jeg er glad for det.
  Har gået tidligere og lært det grundlæggende i spansk i klasseundervisning, som voksen. Jeg var vel også meget glad for det. Men jeg er vist gladere for jeres kursus.
  Marie-Anne

 17. swivestad siger:

  Jeg er meget glad for kurset. Det kræver arbejde, men er vældigt indholdsrigt.
  Indholdet i de enkelte lektioner, kan jeg godt lide. Så det er motiverende at have dem liggende klar på pc’en, når man har mulighed for at arbejde med dem.
  Sven

 18. sellingsen siger:

  Jeg er virkelig glad for programmet! Har også fået lært en masse – vældigt godt program!
  Coachingen var vældig tilfredsstillende, fordi man hele tiden bliver mindet om, at man havde “lektier”. Dette gjorde, at jeg læste mere, end jeg ville have gjort på egen hånd.
  Jeg synes, jeg har lært meget mere af Language Infusions kursus end af klasseundervisning (ungdomsskole og videregående). BYKI har været en rigtig god måde at lære gloser og fraser på – og man husker dem!
  Solveig

 19. kkristiansen siger:

  Jeg støder stadig på nye læremåder, som jeg opdager i programmet, efterhånden som jeg bliver bedre. Det er jeg rigtig glad for.
  Jeg går på e-kursus sammen med andre samtidig. Det er udfyldende.
  Kirsti

 20. sjorgensen siger:

  Meget glad for programmet.
  Har mp3-afspilleren på natbordet. Lytter og taler med mig selv aften, nat og morgen.
  I forhold til andre kurser: Vanskelig at sætte det ene op mod det andet. En kombination over lidt tid, vil jeg tro, ville være det bedste. Men skal man vælge “listes” sproget vel bedre ind ved at få det terpet direkte ind i øret.
  Sverre

 21. tbredenberg siger:

  Det er et meget godt kursus, let at være motiveret. Har været både på kursus i Frankrig hver dag i 2 mnd og 100 timer intensivt, aftenkursus på universitet over årene. Language Infusion er sjovt og brugervenlig. Der burde findes et norsk kursus til f.eks. fransk, da der er mange, som ikke kan engelsk.
  Mp3 er meget tilfredsstillende, og som sagt gør de, at man ikke har nogen problemer med at holde motiveringen oppe. Planlagt 30 min blev med glæde til 2 timer. Fedt at arbejde med og “konkurrere med sig selv”
  Så dette er det bedste oplæg gennem 40 år, og jeg har haft mulighed for at prøve meget, eks. 100 timer intensivkurs i Frankrig, 4 timer hver dag i to måneder med flere niveauer etc.
  Trude

 22. ltegelsrud siger:

  Er rigtig glad, nu hvor jeg har lært at bruge programmet. Var i Frankrig i påsken og havde stort udbytte af det, jeg havde lært inden da.
  Har brugt mp3 lidt, men kunne sikkert have brugt dem mere. Helst hjemme eller på gåtur.
  Underviser selv i engelsk (i folkeskolen) og synes, at det er en vældig effektiv og god måde at lære sprog på.
  Laila

 23. bmichaelsen siger:

  Kuset er et godt supplement til mine studier. Jeg kan særligt godt lide BYKI. Der er også vældig mange gode øvelser som finpudser sprogmotorikken.
  Coachingen var vældig tilfredsstillende, fordi den satte fokus på særlige områder af sproget.
  Bent

 24. athorstensen siger:

  Jeg er meget godt tilfreds med programmet, den fungerer meget godt på flere pc’ere. Min mand og jeg arbejder sammen om oplægget, men på hver vores pc. Vi har absolut lært meget, men har forsat meget at lære.
  Jeg har brugt mp3-filerne i bilen, når jeg har været på vej hen for at besøge nogen, og jeg har lyttet, når jeg træner. Min mand har brugt filerne på sofaen. Jeg har ikke brugt dem så meget, tiden er gået med hovedprogrammet på pc’en. Jeg kan se, at mp3-filerne også giver meget og ser frem til at gøre mere brug af dette oplæg i fremtiden.
  Astrid Johanne

 25. mmonnich siger:

  Ja, programmet fungerer fint på min Mac, havde tidligere en pc, og det fungerede også fint der. Motivationen er den største udfordring:), men det er gået godt indtil videre.
  Vældigt nyttige coachingdoser: 2. hver dag. Er afhængig af disse for at gennemføre kurset for mig selv.
  Har prøvet klasseundervisning tidligere. Mere glad for denne måde at indøve det franske på.
  May Helen

 26. nlande siger:

  Virkeligt godt program. Lærer egentlig ikke så meget nyt, det opleves mest som påmindelser om det franske, som jeg næsten havde glemt.
  Dette er MEGET bedre end andre kurser, fordi det ”trigger” hjernen til automatisk indlæring.
  Nina

 27. mhovden siger:

  Ja, jeg er meget glad. Kan helt fint gennemføre samtaler på sproget, som jeg har lært gennem jer.
  Jeg har prøvet flere typer sprogkurser (klasse, cd-kursus), og selv om jeg lærte lidt, var det Language Infusions kursus, der var det mest effektive for mig. Den mest naturlige måde at lære sprog på.
  Morten


Sig hvad du mener