Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i italiensk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i italiensk ind her.

19 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i italiensk”

 1. shaukelid siger:

  Ja, synes programmet fra jer var let og enkelt, og jeg lærer italiensk af at bruge det.
  Har taget et italiensk-kursus i Italien på ni uger og det var selvsagt betragteligt mere effektivt, fordi man der kun måtte kommunikere på italiensk, og på den måde blev man tvunget til at springe ud i det og presse sig selv. Når det er sagt, så synes jeg, at flavus-kurset fungerer, som det skal pga. den varierende indfaldsvinkel til indlæring og den vægt, der er lagt på det auditive.
  Silje

 2. irorstad siger:

  Måske lidt dårlig lydkvalitet i pc-programmet. Mp3-filerne fik jeg til sidst ind på min iPod og det var rigtig godt – hørte dem meget.
  Ingrid

 3. mbraathu siger:

  Jeg er rigtig glad, virker som forventet. Let at finde rundt i. Fin kombination med opgaver ved siden af tekst.
  Brugte mp3-filerne af og til, når jeg var på fjeldet med hunden – ellers kun lidt.
  Marit

 4. amunkvold siger:

  Det er bedre end friundervisningen, hvor jeg havde en dårlig lærer.
  Aine

 5. chuseby siger:

  Gloseindlæringen er suveræn! Havde lidt problemer med installationen – måtte køre to separate installationer for at få både “bøgerne” og glosedelen. Vældig godt med aktiviteterne, der er knyttet til læsestykkerne, og at du får grammatik, oversættelse ord for ord og sætning op. Har lært mange ord, og kan sige enkle italienske sætninger nu…
  Camilla

 6. ahaben siger:

  Jeg er vældig glad for sprogkurset. Jeg har tidligere gået på kursus i italiensk, men synes det her virker bedre. Tidligere har der været lagt meget vægt på grammatik, men her kommer det hele ind mere naturligt. Det passer bedre til mig.
  Anne Berit

 7. himsland siger:

  Vældig glad for programmet. Enkelt at bruge og har afvekslende måder at indlære sproget på.
  Jeg bruger mp3-filerne, når jeg træner, går tur med hunden, arbejder i haven etc. Synes det er vældigt gavnligt. Det er en god måde, at øve sætninger og også gloser ind på. Det sidder bedre fast og er absolut en nødvendighed for at blive eksponeret for sproget.
  Det var også vigtigt for mig at få opgaverne tilsendt pr. e-mail. Så har jeg et program, som jeg kan følge uden selv at skulle planlægge. Det sparer tid og er motiverende.
  Jeg har prøvet klasseundervisning, som har været godt med hensyn til indlæring af grammatik, men jeres sprogkursus har givet mig større muligheder for at indøve sproget mundtligt både med hensyn til gloser og sætninger i forskellige sammenhænge. Det har derfor været et uvurderligt værktøj for mig til at lære at beherske sproget bedre.
  Det bedste er, at jeg kan sætte mig ned, når som helst og øve og teste mig selv med tilbagemeldinger på, hvor meget jeg kan huske, udtale osv. Virkelig godt. Og jeg vil tilføje, at med en større beherskelse af sproget kommer inspirationen til at forsøge at læse enkle bøger på italiensk. Det går faktisk tåleligt.
  Tak for et godt kursus. Det er et super supplement til klasseundervisningen, men er også nok alene for én, som ikke skal bo og arbejde i Italien. Jeg er vældig tilfreds.
  Hege

 8. gborg siger:

  Efter at have gået på italienskkursus 1 gang om ugen, synes jeg dette er en mere fleksibel mulighed for indlæring. Man er mere overladt til sin egen indsats, så selvdisciplin er vigtigt i denne kursusform. Fleksibiliteten er derimod stor og man kan når som helst repetere og bruge det, man ønsker af tid på emner, som interesserer mere end andre.
  Gry

 9. ijenssen siger:

  Jeg hænger i og synes, at kurset er meget godt. Det er morsomt, let at forstå og der er lagt nødvendig repetition ind. Pludselig opdager at man har lært udtryk og sætninger. Indlæringen føles som en leg.
  I forhold til klasseundervisning, opleves dette kursus som adskilligt bedre.
  Irene

 10. hengh siger:

  Jeg havde stor nytte af at bruge pc’en. Både det at læse og høre på en gang og alle de forskellige morsomme opgaver gør det lettere at lære.
  Bruger mp3-filerne på toget, når jeg arbejder i haven og gør rent. Får så gjort to ting på en gang. Bare det at høre det italienske sprog, gør det nemmere for mig at lære.
  Har prøvet AOF en gang. Elendig lærer og alt for megen grammatik på en gang. Flavus-kurset er meget bedre.
  Hanne

 11. vbakke siger:

  Jeg fik godt udbytte af det italienske materiale fra Flavus, som jeg bruger.
  Jeg har brugt mp3-filene lidt og bruger dem, når jeg går rundt i Oslos gader til og fra forskellige gøremål. Det er også fedt at kunne lytte til sproget!
  Vidar

 12. faustestad siger:

  Programmet fungerer helt fint på min Mac, er generelt rigtig glad for sprogkurset.
  Har brugt mp3, når jeg har vært ude at rejse, i stedet for bl.a. at høre på musik. Rigtigt nyttigt i og med at jeg så altid kan have det med mig.
  Jeg har deltaget i gruppecoaching og synes det er vældigt motiverende.
  Jeg kan rigtig godt lide kurset, men i forhold til kurser med opgaver, som skal indsendes og personlig opfølgning må jeg sige, at det kommer på en fin 2. plads over kurser som jeg tidligere har fulgt.
  Frida

 13. tfjeldvaer siger:

  Vældig gavnligt med mp3. Jeg downloadede dem på min iPhone og hørte på dem, når jeg var ude at rejse med arbejdet og i bilen.
  Jeg var med til starten af gruppecoachingen og sprang fra, da det blev for hektisk med arbejdsopgaver, og jeg derfor havde for lidt tid til at lave opgaverne.
  Terese

 14. tgrymyr siger:

  Ja, jeg lærte en god del af kurset, og synes det er, det bedste jeg har set, men min egen indsats har været den primære begrænsning
  Om coachingen: Personligt tror jeg, at det er den eneste måde at lære sig et nyt sprog på. At sætte afsnit op som “lektier” pr. uge, må til for at få fremdrift og det nødvendige pres. Flavus gør det helt rigtige.
  Jeg har vært igennem mange klassiske sprogkurser, med gammel teknologi, men dette interaktive kursus er noget helt andet, og man kan lege sig i gang.
  Tor

 15. aolstad siger:

  Jeg er vældig glad for den her måde at lære sprog på. Interessant og spændende!
  Andrea

 16. lwaerstad siger:

  Det er over 35 år siden, at jeg gik ud af gymnasiet. Havde fransk og engelsk i to år, tysk i et år. Det var ikke særligt spændende. Vi skulle have haft et program som ItalianNow til fransk og engelsk dengang.
  Leif

 17. fhilsen siger:

  Kurset er godt egnet til nybegyndere og kan enkelt tilpasses ens eget ambitionsniveau og tidsplan. Jeg opnåede efter få uger en forbedret sprogforståelse og ser frem til at arbejde videre med de forskellige moduler.
  Enklere og mere fleksibelt end andre kurser.
  Fredrik

 18. jgrimsmo siger:

  Et flot program, pædagogisk og nemt at bruge for sådan nogle som os, som bare får tid til at arbejde med sproget lidt indimellem!:) Let at forstå, motiverende, med god oversigt og referencer til hvert enkelt ord. Har fået lært en del italiensk!
  Downloadede filerne på mp3-afspilleren og brugte dem i bilen på vej til og fra arbejde!
  Har været med på flere gruppecoaching-runder! Det hjalp meget på motivationen at få tilsendt en daglig opgave. Der krævedes en del, og det var ikke altid, at jeg nåede at lave opgaverne, og jeg kom derfor lidt bagefter i forbindelse med i coachingen.
  Definitivt det bedste og mest effektive sprogkursus jeg har deltaget i!!
  John Peder

 19. gborg siger:

  Reimar!
  Havde det ikke været for din evige optimisme, unikke opfølgning og tro på os sprogamatører, havde jeg ikke tænkt på videre sprogindlæring.
  Mit oprindelige mål med italienskkurset, var at knække nogle italienske koder. Jeg var i Italien og Rom for første gang for nogle få år siden. Det irriterede mig, at jeg ikke forstod noget af sproget! Jeg havde endda bifag i fransk fra Oslo Universitet!!
  Efter 4 semestre på Scuola d’Italiano i Oslo har jeg forsøgt mig med selvstudier. Det var aldrig gået uden Reimars coaching!
  Kæmper fortsat lidt med selvdisciplinen, men satser nu på en ”flying start” og en uge med en italiensk lærer i Suvereto i Toscana
  Jeg nyder at kunne forstå andre sprog, kaster mig ud i enkle dialoger og lover mig selv, at DENNE GANG skal jeg prioritere alle lektierne til Reimar!
  Tusind tak for unik opfølgning!


Sig hvad du mener