Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i japansk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i japansk ind her.

16 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i japansk”

 1. cbauge siger:

  Jeg er vældig glad for programmet, det er bedre end jeg havde håbet på, og jeg fik lært vældig meget mere. E-mailcoachingen var også vældig nyttig, lærte meget nyt ved hjælp af de daglige opgaver
  Carina

 2. kgrostad siger:

  Jeg får mulighed i programmet for at øve mig på sproget hver dag og variere med forskellige opgaver og udfordringer. Det gør, at jeg lærer meget og ikke bliver træt af de samme opgaver. Jeg føler, at jeg kommer videre med sproget ved at bruge programmet.
  Jeg tog sprog på en videregående uddannelse. Det er selvfølgelig en ideel måde at lære på, da man har direkte kontakt med en lærer. Alligevel synes jeg, at jeres program gjorde det let at studere på egen hånd og gav mange af de samme resultater, som man ser i klasseundervisning (hvis man arbejder godt med det).
  Kristin

 3. njohannesen siger:

  For mig har dette kursus været den bedste måde at lære et nyt sprog på. Jeg har travlt med hverdagen og div. i hverdagen, men at bruge 5-10 min. om dagen i hver dag og længere tid i weekenden, gør at jeg har gjort har lært mere japansk, end jeg turde håbe på.
  Jeg har løbende brugt mp3 på vej i seng – taget Ipod’en med ind og bare ligget og lyttet med lukkede øjne til udtalelen osv. Meget effektivt.
  Nita
  E-mail-coaching: Det er en super effektiv måde at repetere på, såfremt man selv har været i gang.
  Jeg har før prøvet at tage forskellige sprog på aftenskole, men har fået langt mere ud af dette, særligt det at man kan optage og høre sig selv ifm udtale osv. er ekstremt nyttigt.

 4. uhoiby siger:

  Ja, jeg er virkelig glad for pc-programmet. Mp3-filerne brugte jeg på vej til arbejde – tager toget, så det fungerede rigtig godt.
  Alt i alt er dette japansk-kursus vældigt godt – effektivt og motiverende.
  Unni

 5. hengh siger:

  Kurset er godt, men lidt vanskeligere end det er tænkt. Men så er japansk også et vanskeligt sprog. Men det går fremad.
  Har ikke været med på andre sprogkurser end den undervisning jeg fik i skolen. Synes det her program er bedre end meget af det, man lærer i skolen.
  Heidi

 6. clund siger:

  Jeg er glad for programmet og lærte en del japansk. Mp3-filerne var også nyttige. Jeg brugte dem mest på vej til og fra steder jeg skulle hen (i bussen osv.).
  Det var definitivt mere nyttigt end et cd-kursus og definitivt på højde med klasseundervisning. Det fine ved Flavus, set i forhold til klasseundervisning, er, at man kun er afhængig af sig selv og sin egen indsats for at lære mest mulig.
  Cathrine

 7. nkarunakaran siger:

  Jeg er mere end glad for programmet. Jeg har brugt mit eget tempo til at lære japansk, og det har indtil videre fungeret udmærket. Men så ved jeg til gengæld også, at jeg kun lærer en bestemt del af sproget i programmet, og jeg tager det derfor som et ekstra fag i skolen i år.
  Bruger som regel mp3-filerne, når jeg kører, hvilket jeg gør hver dag.
  Syntes det var rigtig godt at få opgaver pr. mail. Det hjalp med lidt pres.
  Neirothanan

 8. lwisnes siger:

  Jeg har været væk i et andet sprogkursus, som kalder sig for “Teach yourself japanese”, men det var ikke lige så godt opsat som jeres, når man tænker på, at der kun var en bog og en lyd-cd at gå ud fra. Flavus sprogkursus var lettere at gennemgå med tanke på vejledning.
  Men igen må jeg påpege ulempen ved at skulle lære sig det japanske alfabet. I det andet kursus brugte de i det mindste det latinske alfabet (abc). Det ideelle havde været, hvis der hele vejen igennem sprogkurset blev brugt det latinske alfabet, og man så havde haft en oversættelse med japanske skrifttegn under, sådan som det er gjort på glose-kortene i starten.
  Lasse

 9. dskarvang siger:

  Jeg er rigtig glad for programmet. Jeg var motiveret på forhånd, og kurset har bare styrket motivationen.
  Lydfilerne bruger jeg derhjemme, når jeg slapper af og selvfølgelig også som aktivt studium lidt tid hver dag.
  Jeg føler, at dette kursus er bedre end andre kurser og at det opretholder motivationen til at studere over tid.
  Dag

 10. lfroyland siger:

  Vældig glad for japansk-programmet. Flot oplæg. Passer godt til mig.
  Har brugt mp3-filene overalt – som en påmindelse og opfrisker, uanset hvor jeg er. Vældig smart mens jeg venter; venter på bussen, venter på, at nogen skal komme til en aftale, OVERALT!
  E-mailcoachingen var nyttig – som at have en personlig træner
  Jeg kan bedre lide dette kursus end Linguaphone-kurset, jeg har prøvet på cd og kassette.
  Lisa

 11. rsingh siger:

  Jeg er rigtig glad for programmet. Jeg har lært ganske meget på kort tid, og nu er jeg endnu nærmere ved at nå mit mål om at lære japansk.
  Jeg bruger mp3-filerne næsten hvor som helst. De er ganske nyttige at have med, hvis man sidder et sted, hvor man ikke kan arbejde med dem på en pc. Og jo flere gange jeg gennemgår det, jo mere forstår jeg. Jeg tager også notater og arbejder med det, som bliver sagt, på papir, det hjælper også ganske meget.
  Ranjit

 12. madolfsen siger:

  Sprogkurset er virkelig godt, jeg bruger det hver eneste dag, og jeg lærer virkelig meget.
  Coachingen er fin, det er fedt at have et oplæg, som du dagligt følger med opgaver. Det er vældigt motiverende for mig.
  Jeg har jo en gang gået på skole for at lære sprog, men det bliver aldrig det samme. Jeg foretrækker personligt LanguageNow frem for klasseundervisning.
  Miguel (lærer japansk)

 13. edronen siger:

  Er vældig glad for japansk programmet, og coachingen var virkelig god. De daglige doser af opgaver får uden tvivl motivationen op.
  Elena

 14. folsen siger:

  Min kone er fra Japan, men snakker rigtig godt engelsk, så det har ikke været så naturligt at lægge så voldsomme kræfter i for at lære sproget. Men da vi planlægger at flytte til Japan, så regner jeg med, at jeg mere omfattende vil bruge sproget om ikke så lang tid.
  Frode

 15. hspigseth siger:

  Jeg er virkelig glad. Og fik lært en hel del japansk. Nu har jeg version 10, så jeg har ikke Kanji, og det har vært et stort savn. Derfor er det vældigt godt, at I har det i version 11!!
  Brugte mp3-filerne, når jeg var ude og gå tur. Lærerigt.
  Coachingen er vældig god. Det gjorde, at jeg pushede mig selv meget mere og gjorde, at jeg har haft en bedre progression.
  Helene

 16. bottem siger:

  Først blev jeg lidt skræmt af hoveddelen og blev demotiveret og tænkte: Det vil jeg aldrig klare. Men så kiggede jeg på “before you know it” (glose-delen). Og nu lærer jeg japansk i kanontempo. I kan godt prale af jeres gloseprogram.
  Har planer om at lære alle listerne, som er på glose-delen, før jeg går videre til selve hovedkurset. Så tror jeg, at jeg er bedre rustet, når jeg kan genkende ord og sætninger. Det glæder jeg mig til nu.
  Bjørn


Sig hvad du mener