Lær sprog med PC og MP3

Hvorfor lære japansk

Skrevet af Reimar (torsdag 10. marts, 2011)

Jeg købte sprogkurset, fordi jeg synes, det er vældigt sjovt at lære et sprog, som jeg godt kan lide.
Desuden kan jeg godt lide at høre japansk musik og alt andet, som er japansk.

Mvh. Gudrun


Jeg vil lære mig japansk af den gode grund, at det ikke kan blive mere nørdet
Desuden synes jeg, at japansk er et dejligt sprog.

Mvh
Tobias


Her er mine personlige grunde til at lære et nyt sprog (japansk):

- Jeg er interesseret i den japanske kultur

- Jeg vil gerne rejse til Japan, enten gennem studiet eller på almindelig ferie.

- Jeg ser ofte japansk anime eller manga, og så er det fedt, at kunne lidt af det oprindelige sprog, selv om det ofte er oversat til engelsk.

- Jeg har nogle venner som enten er halvt eller helt japanske, og det havde været fedt at kunne kommunikere med dem på japansk.

Så derfor er jeg vældig interesseret i at lære japansk, og håber at dette sprogkursus vil hjælpe mig med at komme i gang.

Mvh.
Kine


Mine personlige grunde til at lære japansk (noget japansk..) er, at jeg skal flytte dertil den 1. feb., og arbejde der noget tid. Derudover har jeg meget med japanere at gøre på mit arbejde.

Mvh
Espen


Hmmm, grunden til, at jeg købte jeres program, er, at jeg er vældig glad for anime (japansk tegnefilm) og manga, og har jo virkelig lyst til at besøge Japan en gang i fremtiden.

Jeg er også rigtig glad for en særlig type musik som Susumu Hirasawa laver og synger.

Rune


Ja, jeg fik set videoen, og der var mange grunde, som jeg ikke havde tænkt på før!

For nogle år siden blev jeg ”bidt” af japansk kultur, sproget og Japan generelt, og det er jeg fortsat. For ca. et år siden begyndte jeg at se anime (japanske tegnefilm) og læse manga (japanske tegneserier), og efter det begyndte jeg at lære ord og fraser der fra.

Efter at jeg begyndte at se anime, har jeg altid gerne ville kunne forstå, hvad de siger uden at læse den engelske tekst og ville også gerne kunne snakke sproget selv. Jeg også har vældig meget lyst til at rejse til Japan en dag, og så er det rigtig godt at kunne sproget. Jeg begyndte med at lære mig lidt japansk på nettet, mest teori, men så kom jeg tilfældigvis forbi jeres sprogkursus, og syntes det virkede vældigt godt. Så det er for så vidt grunden til at jeg købte det.

Foreløbig har jeg ikke fået tid til at bruge programmet på pc’en så meget, men jeg har haft stor nytte af mp3-filerne, som nu ligger på min iPod.

- Silje


1. muligheden for arbejde indenfor spilverdenen, hvor det meste udkommer først på japansk
2. se serierne fra Japan, som jeg følger med i, uden at skulle vente på de engelske undertekster eller den engelske oversættelse
3. muligheden for at bo i Japan

Odd Henning


Jeg har ønsket mig sprogkurset, fordi jeg er meget fascineret af asiatisk kultur og er faldet for Japan og dets sprog. Mit ønske er, at kunne få en bedre forståelse af sproget, men foreløbig ser jeg det som en hobby.

Mvh Aila


Grunden til, at jeg gerne ville lære et nyt sprog, var for at finde ud af, hvad jeg ville og det ville være godt arbejdsmæssigt set. Jeg valgte japansk, fordi det er det sprog, jeg helst vil lære, det er sejt og jeg vil gerne kunne skrive på kanji og sådan, som de gør.

Suzanne


Jeg ville lære japansk, fordi det er et utrolig sejt sprog, og jeg kan rigtig godt lide manga, japanske film og japansk musik! Har også en drøm om at flytte til Japan om nogle år.

-Pia


Jeg vil lære japansk, fordi jeg er halvt japansk og rejser af og til derover.

Mvh Katrine


Jeg ønsker at lære japansk, fordi jeg altid godt har kunnet lide landet. Ser meget anime, og ønsker på et tidspunkt at rejse til landet.

Tommy


Jeg købte dette kursus, fordi jeg er vældigt fascineret af deres kultur og gerne vil kunne studere der i fremtiden. Derfor synes jeg, at det var naturligt at lære sproget, og efterhånden, som jeg kom i gang, fandt jeg ud af, at det også er rigtig sjovt og interessant.

Mvh. Kristin

 

Sig hvad du mener