Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i latin

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i latin ind her.

2 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i latin”

 1. oaspen siger:

  Det var ok med en daglig dosis træning. Men det blev for meget for hver dag. Latindoserne kunne være mindre.
  Har prøvet klasseundervisning. Mere effektivt, fordi man havde de andre elever at spørge samt en lærer, der kunne sproget godt. Ulempen er, at man skal have mulighed for at følge forelæsninger og seminarer. Noget der gør det vanskeligt, hvis man har et arbejdsopgaver, der skal laves ved siden af.
  Øyvind

 2. haustreheim siger:

  Jeg er virkelig glad for dette sprogkursus i latin, som jeg bruger på min Mac. Med programmet lærer jeg sprog på en god, underholdende og virkelig pædagogisk måde. Min mening er helt klar efter at have prøvet forskellige sprogkurser: I tilbyder klart det bedste kursus! Jeg er kommet godt i gang med kurset og føler, at det går hurtigt og smertefrit fremad. Måden, kurset er lavet på, gør, at jeg lærer mange ord på kort tid og får dem brugt i enkle tekster. Jeg er virkelig glad for programmet!
  Jeg har lyttet til mp3-filerne, mens jeg har trænet (jogget/gået). Det er en god måde, at repetere de gloser, som jeg har lært tidligere. Gør også, at jeg bliver mindre afhængig af at se ordet for at kunne genkende det – virkeligt nyttigt.
  Jeg har prøvet et andet pc-kursus, men det fungerede ikke nær så godt som dette. “Glose-repertoiret” var for lille, og der manglede øvelsestekster. Flavus’ sprogkursus er meget mere engagerende og gør, at jeg udvider mit ordforråd effektivt. Jeg har også brugt almindelige lærebøger, men det var ikke enkelt at bruge dem til selvstudium. Det blev for kedeligt at køre “traditionel” gloseindlæring og opgaveløsning. Alt i alt: Flavus’ sprogkursus er meget mere effektivt end noget andet, jeg har prøvet.
  Håvard


Sig hvad du mener