Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i nederlandsk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i nederlandsk ind her.

4 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i nederlandsk”

 1. bdrange siger:

  Sprogundervisningen i jeres kursus er struktureret og pædagogisk anlagt med passende doser af lektier. Synd at de to første dele af det nederlandske program ikke var lige så struktureret. Jeg lærte meget mere ved det sidste coachingoplæg.
  Jeg tror nok, at klasseundervisning alligevel er det bedste til mig. Så kommer konkurrencemomentet også ind i billedet, forudsat at det er en god undervisning.
  Berit

 2. jdalsbo siger:

  Rigtig glad for programmet og har fået lært en del nederlandsk.
  Har bare prøvet en cd-rom tidligere, som hedder Talk Now, og jeres program Learn Dutch Now / Byki er betydeligt bedre. Men jeg savner et kursus, der er norsk-nederlandsk i stedet for engelsk-nederlandsk.
  Jon Peder

 3. bloseth siger:

  Jeg er virkelig glad for sprogprogrammet. Jeg synes, det er gennemtænkt og godt planlagt. Det eneste, jeg synes, der mangler lidt, er en nybegynder-sektion i programmet, som hjælper folk helt fra start af, men iPod-filene, som fulgte med programmet, kompenserer godt for dette. Jeg tror ikke, jeg kunne have fundet en bedre måde at lære sproget på.
  Jeg tænker tilbage til skoletiden og husker, at jeg hele tiden klagede voldsomt over, hvordan undervisningen var planlagt, når alle børn i Norge skulle lære engelsk, for alle som tænker sig om ved, at gloseterperi og prøver, som omfatter gloserne, er en vældig dårlig måde at lære på. Jeg synes, det var på tide, at nogen tog dette i betragtning og lavede et ordentligt sprogkursus, som ikke holder eleverne tilbage.
  Ja, jeg føler, at jeg lærer smadderhurtigt med Flavus-produktet.
  Jeg er en hyppig bruger af mp3-filerne og finder dem fantastisk nyttige. Jeg synes oven i købet at der skulle have været endnu flere af dem. Der er udvalgt nyttige ord og sætnings-filer, og mapperne er overskuelige og lette at navigere rundt i, så det bør der ikke blive ændret på. Jeg arbejder på en lokal Shell-station og har en del nattevagter, hvor jeg har meget tid, hvor jeg er alene. På en nattevagt får jeg hurtigt 5 hele timer med disse filer, og allerede den første nat lærte jeg at tælle på fremmedsproget. Jeg anbefaler alle, at benytte sig af dette så meget de kan. Jeg synes, der manglede en nybegynder-sektion i selve programmet, så i mine øjne er disse filer selve nybegynder-sektionen. Ja, jeg er vældig glad!
  Det er mange måder at lære på, men af alle tænkelige måder finder man de dårligste metoder på skolebænken. Man træner kun det skriftlige, man får opgaver i at skrive noget på fremmedsproget og får karakterer derefter, for ikke at nævne, at man terper gloser og lærer sig bøjning af verber. Dette er i alt for høj grad systematisk! En menneskelig hjerne er IKKE så systematisk!
  Flavus er skabt af nogle mennesker, som har forstået, hvordan man lærer hurtigst, og jeg har oplevet, at måden, de beskriver produkterne på, ikke er typisk reklame-praleri over deres eget produkt. I klasseundervisning kan man ikke lære hurtigere, fordi metoderne holder os tilbage, men med Flavus er det eleverne selv, som bestemmer tempoet – jeg er stolt af at sige, at jeg snakker af erfaring.
  Computerprogrammer har et uendeligt potentiale, når det gælder undervisning – alle bør lære på denne måde i fremtiden, og dermed selv bestemme tid, tempo og rækkefølge af sektioner, efter hvad som passer dem bedst. – Det fungerer!
  Bård Einar

 4. aschone siger:

  Godt for mig, som ikke har mulighed for at følge et kursus en fast dag om ugen, men kan gøre det, når jeg har tid og mulighed.
  Anne Cecilie


Sig hvad du mener