Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i portugisisk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i portugisisk ind her.

21 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i portugisisk”

 1. ksaue siger:

  Hovedprogrammet fungerer godt, er endnu ikke færdig med kurset. Fik en lidt svær start, da jeg ikke kom med før dag 14, så jeg har slidt lidt der. Det er første gang, jeg bruger sådan et pc-kursus og over nettet, så det er noget nyt at forholde sig til, men jeg opdager stadig nye ting, som kan gøres med programmet.
  Vil sige, at jeg indtil nu har lært en hel del portugisisk, og når denne lektion er færdig, vil jeg gerne være med ved næste opstart på et nyt kapitel.
  Jeg har brugt mp3-filerne, når jeg har været ude på ture og til træning. Det var ret godt, men nogle af sætningerne var lige lovlig lange, så det tog flere afspilninger før jeg kunne dem. Synes vel også der var lidt for kort ophold mellem sætningerne, når jeg skulle svare på eller formulere en sætning.
  Gruppe-coachingen var det bedste ved kurset. Var jeg ikke fortsat med det, så havde det været svært at gennemføre. Det var nok coachingen, som virkelig fik sat mig i gang.
  Knut Even

 2. tkonye siger:

  Uden jeres sprogprogram ville jeg ikke være kommet langt her i Brasilien, jeg bruger en Mac og er virkelig glad for kurset. Tak for det!
  Mp3- filerne bruger jeg på vej til arbejde, på toget og på fly, hvilket er meget nyttigt, når man sidder 13 timer ombord på flyet.
  Jeg har tidligere prøvet et intensivt kursus på 20 timer, som ikke hjalp overhovedet, bedre udbytte af dette.
  Tim

 3. lgaarden siger:

  Jeg er overrasket over, hvor godt kurset er! Det er vældig godt sat op. Har været i Brasilien i ca. 2 mnd nu. Jeg har deltaget i klasseundervisning og modtaget cd-undervisning tidligere, men det her er det bedste. Overraskende godt og effektivt.
  Liv

 4. bhenriksen siger:

  Jeg er netop begyndt, men indtil videre ser det godt ud. Mp3: Lytter jeg til på vej til\fra arbejde og så ofte jeg kan.
  Jeg har også været på intensivt kursus i Rio de Janeiro i 60t og fik lært en masse grundlæggende portugisisk, så det her hjælper mig til at lære at lytte og forstå og holde ved lige.
  Bjørn

 5. baarthun siger:

  Jeg har lært meget af dette og andre kurser og er nået så langt, at jeg ikke længere er bange for at snakke med folk i Brasilien. Men det tager lang tid, før jeg kan følge med i en samtale mellem brasilianerne. Jeg er nok lidt lad og derfor passer kurset og coachingen fra Reimar mig udmærket.
  Coaching er for mig vældig vigtig. Jeg skal holdes lidt i ørene. Det jo svært at lære et sprog som portugisisk. Derfor er det vigtigt med de daglige opgaver.
  Har tidligere taget et klasseundervisningskursus på 25 timer. Det var også godt, men 25 timer er overhovedet ikke langt nok. Jeres kursus er bedre, for der får man rigtig udtale og kan repetere så mange gange, man vil.
  Birger

 6. hmoen siger:

  Er svært tilfreds med programmet og har lært en del portugisisk. Brugte mp3-filerne på flyrejser
  Harry

 7. ksypriansen siger:

  Ja, jeg synes konceptet er gennemtænkt og forholdsvis let at bruge. Alle dele af min sprogforståelse er udvidet.
  Jeg begyndte at lære portugisisk ved hjælp af mp3-filerne, når jeg gik på arbejde og fortsatte med det med det her kursus. Jeg lærer mere ved at høre og repetere end skriftligt/ved pc’en og synes derfor mp3-filerne er en utrolig udbytterig del af et sprogkursus. Bare det, at jeg ikke har følelsen af at sidde i en skole-situation for at lære, gør, at jeg er mere modtagelig for det, når jeg er ude og gå.
  Har prøvet et par andre kurser som supplement og synes, at de alle sammen har deres positive og negative sider. Flavus har den fordel, at man bliver skubbet lidt ekstra til af Reimar.
  Kim

 8. jengebretsen siger:

  Synes kurset fungerede vældigt godt, var en god måde at komme i gang på. Mp3 downloadede jeg til min mobil og hørte dem på vej til arbejde. E-mailopfølgningen er god. Man får dagligt et spark bagi.
  Jeg har lånt kurser på biblioteket tidligere, men det her er bedre.
  Jonny

 9. tiden siger:

  Programmet var godt. Har brugt det både på Mac’en og på iPod’en.
  Brugte iPod’en meget frem og tilbage til arbejdet. Det var det, jeg brugte mest oveni den private undervisning i portugisisk.
  Jeres kursus var i mit tilfælde godt som tillæg til den private undervisning.
  Therese

 10. ivatnestrom siger:

  Jeg synes, at det her er et af de bedste sprogindlæringsprogrammer, jeg har benyttet (og jeg har været omkring en del i årenes løb). I særdeleshed satte jeg pris på coaching-grupperne, da de var med og hjalp mig til at få en god rytme i indlæringen, så det kunne passes ind i en travl hverdag med arbejde, familie (mand og 2 børn) og en masse aktiviteter!
  Jeg fik ikke benyttet mp3 så meget, som jeg havde håbet, men de ligger på min iPod, så de kan blive brugt, når jeg får tid. De gange, de er blevet benyttet, var under offentlig transport – tog/bus
  Alt i alt – det her var en glimrende måde at lære på, og jeg ser frem til det næste kursus!
  Inger Lise

 11. rpersson siger:

  God og udbytterig software, også fint initiativ med sprogkurset på e-mail, motivationen daler altid noget, efterhånden som tiden går.
  Rune

 12. lholmskog siger:

  Software: Er vældig tilfreds, en for mig ny og spændende måde at lære sprog på! Ja, jeg har lært meget og skal fortsætte.
  Mp3 har jeg brugt på træningsture / tur med hundene. Udbytterigt at udnytte alle lejligheder til at høre/repetere sproget.
  Coachingen var også virkelig udbytterig, har faktisk lagt dem i deres egen mappe for at kunne bruge dem senere.
  I forhold til andre kurser: Super, kan ikke sammenlignes!!!
  Lillian

 13. udreyer siger:

  Let at bruge, let at lide. Fantastiske variationsmuligheder og testfunktioner. Du kan lege, studere i dybden, og det er let at motivere sig selv til at gøre en indsats.
  Klasseundervisning i udlandet fungerer, men det her er det bedste kursus, du kan tage herhjemme.
  Ulf

 14. thaug siger:

  Vældig godt, god måde at lære på, gør læreprocessen mere interessant.
  Coachingen har vært en meget god hjælp. Har også gemt e-mailene for de stykker, jeg ikke har fået nået endnu. Lettere at organisere en ordentlig plan med gruppe-coachingen. Virkelig tilfreds.
  Tor-Arne

 15. totterlei siger:

  En vældig enkel og morsom måde at lære sproget på. Da jeg elsker krydsord og andre ordlege, passer det her vældig godt til mig.
  Mp3 bruger jeg mest på vej til arbejdet, af og til på tur. Coachingen er virkelig nyttig. Lettere at fortsætte med læringen uden at stoppe op.
  Toril

 16. eaaknes siger:

  Jeg er meget tilfreds. Ja, jeg lærte meget af programmet på PC. Bruger mp3-filerne på vej til arbejde, når jeg sidder i toget. Har lært meget af det.
  Egil

 17. laksdal siger:

  Programmet for portugisisk er vældigt engagerende, og lærerigt. Mp3-filerne bruger jeg som regel i hængekøjen eller på sofaen. Når jeg slapper af, lærer jeg bedre, husker mere. Det, der repeteres, sidder bedre fast.
  Lars Rune

 18. ssaebjornsen siger:

  Ja, jeg synes det var godt! Letforståeligt. Savnede en ordentlig ordbog. Det havde været godt at have med i pakken. Jeg er endnu ikke nået så langt, pga. andre studier som tager megen tid, men det jeg har været igennem, det sidder faktisk fast!
  Mp3-filerne synes jeg var god at have med på træningsture, og når jeg lå og solede mig:-) men ville gerne have haft de samme tekster tilgængelige skriftligt. Synes det var særligt nyttigt for at få hele fraser ind som “en glose”.
  Siv
  Siv Elin
  Har prøvet klasseundervisning, der har den fordel, at du nu og da kan spørge læreren, men kan egentlig bedre lide denne form bl.a. fordi jeg slipper for al den generthed, der kan opstå ifht. de andre elever, og at jeg kan tage det i mit eget tempo. Jeg har allerede anbefalet denne metode til flere andre.

 19. sgrondahl siger:

  Jeg er meget glad for programmet. Jeg har tidligere prøvet andre sprogkurser, som ikke har fungeret for mig. Jeg er vældig visuel og helt afhængig af at se ordene, når jeg skal lære et sprog, samt afhængig af at forstå grammatikken. Alt var let tilgængeligt her. Hurra! Jeg har lært meget.
  Jeg har ikke brugt mp3-filerne. Årsagen er, at jeg, som sagt, er vældig visuel, ikke så auditiv, og er i indlæringsfaser helt afhængig af at se ordene, samtidig med at jeg hører dem. Senere skal jeg nok prøve kun mp3-filerne.
  Solfrid
  Solfrid
  Jeg har deltaget i e-mailcoachingen, og det var afgørende for mig. Jeg var vældig ivrig, da jeg fik programmet, men så gik det i stå. Kurset, og ikke mindst ‘presset’ det gav mig, gjorde, at jeg kom i gang igen og måtte stå på.
  Dette var for mig en meget bedre måde at lære på, end jeg havde prøvet tidligere.

 20. avesteras siger:

  Ja, jeg er meget tilfreds. Kan helt fint føre samtaler på det sprog, som jeg har lært via Flavus.
  Jeg har prøvet flere typer sprogkurser (klasseundervisning, cd-kursus), og selv om jeg lærte lidt var det Flavus, som var mest effektivt for mig. Den mest naturlige måde at lære sprog på.
  Anne

 21. lholmskog siger:

  Jeg var med på sommerens lille kursus. Der fik vi et hæfte med sætninger og gloser. Det hæfte lå altid fremme som en påmindelse og jeg ville gerne have haft meget mere af dette!
  Lidt skriftligt oven i det, man får på nettet!?
  Mvh
  Lillian


Sig hvad du mener