Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i spansk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i spansk ind her.

43 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i spansk”

 1. mtofting siger:

  Jeg er glad for programmet. Fik lært lidt grundlæggende spansk, så det blev lettere at lære mere, da jeg kom til Bolivia. Kunne godt lide gloserne, man kunne lægge ind på sin iPod. Det er lettere, at øve, når de er lettilgængelige f.eks. i bussen på vej til arbejde. Synes det var vældigt nyttigt.
  I tiden efter har jeg taget privattimer hos en sproglærer i Bolivia. Fik lært mere der, men det var nok mest fordi, jeg ikke var disciplineret nok til at lære så meget, når jeg var alene. Og selvfølgelig fordi jeg på det tidspunkt boede i et land, hvor jeg skulle bruge sproget hver dag.
  Miriam

 2. gfjellvang siger:

  Det her er uden tvivl den bedste og meste enkle måde at lære spansk på. Alle andre kurser m.m. kører grammatik og ord i så lang tid, at man mister lysten til at lære.
  Grethe

 3. bnoorland siger:

  Jeg bruger jeres program oveni, at jeg er med i en gruppe, som lærer spansk af en spansk lærer. Tror måske, at jeg ikke udnytter alle mulighederne og funktionerne ordentligt.
  Brugte mp3-filene når jeg går hen til min arbejdsplads. Det er nyttigt, men det er lidt dumt, at det er på engelsk/amerikansk, og at det ikke bøjer verbet i 2. person flertal.
  Brita

 4. rgrane siger:

  Jeg synes programmet var helt super. Det fungerer vældig godt på min pc, og jeg havde ingen problemer. Et enestående program til at lære med.
  Mp3-filerne lagde jeg ind på min iPod og hørte på dem, når jeg trænede osv. Vældig god måde at man lærer noget, samtidig med at man gør noget andet fornuftigt.
  Jeg deltog i e-mailcoaching og syntes det var vældig godt. Dejligt at få tilsendt et oplæg, så man slipper for at bruge megen tid på at lave sit eget.
  Robert

 5. khjelmeland siger:

  Jeg synes, det er et virkeligt godt kursus. Jeg har printet de 4 tekster ud og har læst/studeret dem, samtidig med at jeg har hørt på “filmen”. Det har fungeret godt for mig. Også flot, at man kan standse og repetere helt ned på ordniveau, og at man får de grammatiske former for hvert ord.
  Jeg har lært en god del gennem programmet. Da jeg købte det, var der ikke snak om nogen coaching, så det er kommet med sidenhen som bonus.
  Jeg startede faktisk med gloselistene på mp3. Vi skulle en tur til Seattle i 3 uger, og jeg lærte spanske gloser både på flyet frem og tilbage, og mens jeg var i Seattle, også på en biltur der fra til Vancouver og Whistler.
  Har allerede anbefalet det til flere andre.
  Karl Hjelmeland,
  Sømandspræst, Lanzarote

 6. grodsrud siger:

  Programmet fungerer godt til at lære gloser. Mp3-filerne bruger jeg i bilen og på rejser (tog, fly osv). De fungerer rigtigt godt i bilen, for der kan jeg øve mig højt på udtalen, og høre mig selv ved at prøve at sige ord og udtryk højt, før jeg hører et afsnit igennem.
  Derudover lægger jeg gloserne ind til min søn fra 8. klasse spansk (Amigo) på mine kort i gloseprogrammet.
  Gudbrand

 7. pkaalstad siger:

  Jeg er meget glad for programmet. Noget har jeg lært, men pga. høj alder må jeg sætte mere tid af for at lære mere.
  Petter

 8. ohove siger:

  Jeg er meget glad for programmet, det er let at bruge, let at finde rundt i og sjovt med spildelen.
  Af en eller anden grund fungerede det meget dårligt, men jeg mistænker min mp3-afspiller for at være skyld i det. Jeg har set, hvordan det skal fungere hos en af mine venner, og der virkede det jo virkelig godt.
  Coachingen er vældig god, for så bliver man hele tiden mindet om at arbejde med sproget.
  Klasseundervisning har jeg dårlige erfaringer med. Jeg har lært meget, meget mere spansk ved selvstudium heriblandt Language Now fra jer. Tak for coachingen.
  Ove

 9. ksyverud siger:

  Mp3-filerne er det, som passer bedst til mig. Hører dem, når jeg går til arbejdet.
  Kristin

 10. lgransjoen siger:

  Et meget interessant program til sproglæring. Har gennem kurset fået motivation til at lære mere. Gennem arbejdet har jeg begivet mig ud i at snakke spansk med kontakter i Spanien.
  Mp3-filerne blev flittigt brugt til og fra arbejde og tidlig om morgenen i weekenderne, før de andre i familien stod op.
  E-mailcoaching giver ekstra drive og motivation, når det er andre, der styrer tempoet.
  Leif

 11. avaagan siger:

  Det var vældigt godt. God pædagogisk udlægning og letforståelig. Eneste som afgør, om du lærer spansk, er din egen indsats.
  Daglige e-mails var vældigt nyttige. Fin fordeling af mængde for at lære sproget.
  Anne-Marte

 12. irasmussen siger:

  Dette kursus har været effektivt for mig. Jeg har også været virkeligt motiveret til at lære.
  Ingeborg

 13. llangorgen siger:

  Jeg er meget godt tilfreds med både programmet og jeres service. Helt utroligt, at vi bliver kontaktet og mindet om, at repetition er nødvendig.
  Mp3-filerne har jeg bl.a. brugt, når jeg trænede (træningsstudie og ture i naturen).
  Herligt at lære sprog, lige når man har tiden derhjemme – også om natten.
  Fint med e-mailene, fordi jeg blev inspireret til at tjekke og gennemgå “dagens tekst”.
  Liv

 14. lhyldmo siger:

  Programmet fungerer godt, fint at bruge. Synes det er flot, at der hele vejen igennem er opgaver, der er tilpasset det, du har læst. Det inspirer mig til at lære mere, komme videre. Har lært en hel del!
  Lise

 15. akristiseter siger:

  Jeg synes, at programmet er rigtigt godt.
  E-mailcoachingen er en god idé. Får derimod ikke altid tilbagemelding på de mails, jeg sender.
  Anne-Lise

 16. alunde siger:

  Har prøvet både klasseundervisning og cd-kurser – vældig glad for Flavus. Coachingen er vældig stimulerende.
  Anne-Grethe

 17. mberli siger:

  Jeg er vældig tilfreds. Er i øjeblikket helt i startfasen af spanskkurset, men synes, at oplægget er vældigt godt. Glad for programmet.
  Jeg har mp3-filerne på min iPhone. Lytter på vej til og fra arbejde. Synes de er vigtige at bruge ifht min læreproces.
  Margareth

 18. lveland siger:

  Spansk-kurset var vældig godt, med et nyttigt ordforråd, og en brugbar oversigt over grammatikken. Har givet mig nok til at lære mere spansk, enten på egen hånd eller via kurser.
  Har tidligere prøvet både Linguaphones kursus og klasseundervisningskurser (i fransk). Jeres LanguageNow passer bedre til mig og var mere effektivt.
  Lars Håkon

 19. htolpinrud siger:

  Dette kursus er meget mere effektivt end cd-kurser.
  Halvar

 20. hfossland siger:

  Jeg har brugt mp3-filerne både i lænestolen, udenfor på ture i fjeldet, kajakture og ellers ved passende lejligheder, som jeg ofte har. Coachingen var vældig nyttig, for den har hjulpet med til at fokusere, og samtidig har den været god, og fordi jeg kunne gå tilbage nogle gange, når jeg har været nødt til at udsætte læringen pga. mit arbejde.
  Hallgeir

 21. mknapstad siger:

  Jeg er vældig tilfreds med programmet. Føler at det er et rigtig godt oplæg, og opfølgningen er meget motiverende, og inspirerende.
  Jeg bruger mp3-filerne på vej til og fra job, rejser (fly, tog), træning, om aftenen, `baggrundsstøj` om natten, eller ventetid hos lægen.
  Coachingen, synes jeg, var meget nyttig! Den er inspirerende, og man får mange nyttige tip.
  Marie Lene

 22. jgamman siger:

  Programmet fungerer helt udmærket. Enkelt og varieret. Fin måde at lære på.
  Lydfilerne bruger jeg i bilen på vej til arbejde.
  Det bedste er en kombination med klasseundervisning. Fungerer vældigt fint for mig. Husker ord bedre, når de gentages på forskellige arenaer.
  Judith

 23. avardoy siger:

  Synes programmet er godt. Kurset er lagt sådan op, at man hurtigt lærer at forstå lidt af sproget.
  Mp3-filerne brugte jeg på gåture, og når jeg var alene ude at køre.
  Synes også, det er fint at få “lektier” for, så har man et mål for dagen.
  Ved hjælp af Flavus’ sprogkursus bliver læring mere en leg, end når man terper.
  Anee Marie

 24. mnamsvatn siger:

  Software: Vældig tilfreds med programmet. Fungerer udmærket og man lærer hurtigt ved at bruge det.
  Brugte mp3 en del på vej til arbejdet. Vældigt nyttigt til at lære at forstå, når der bliver snakket spansk.
  Magne

 25. ghorn siger:

  Programmet virker helt udmærket. En indsigelse kan dog være, at kurset foregår på engelsk. Jeg synes, det gør det lidt sværere. Jeg tog et sprogkursus, da jeg var yngre, og det er ca. 40 år siden. Alligevel, giver jeg ikke op, og jeg begynder at forstå mere og mere. Desuden tænker jeg på, at jeg for ikke så længe siden knapt nok forstod et eneste ord.
  Grethe

 26. cmohr siger:

  Gruppecoachingen er uundværlig! Jeg var aldrig kommet i gang med sprogkurset uden coachingen. Vældig godt! Blev presset til at holde tempoet oppe.
  Synes nok, det er lettere at praktisere udtalen af spansk i en klasse.
  Camilla

 27. gfjellvang siger:

  Selve læremåden er helt fantastisk. Det er vel den bedste måde at lære på. Her skal du ikke terpe grammatik, men snakke i stedet, hvad kan være bedre end det…
  Grethe

 28. epettersen siger:

  Jeg synes, kurset var fantastisk, og jeg lærte så meget, at jeg kunne starte en samtale. Men i min alder glemmer jeg så hurtigt, så nu bruger jeg kurset som ordliste. Havde hukommelsen været bedre, så var jeg nok fortsat.
  Det var vældigt nyttigt dagligt at få opgaver, og det gik helt fint til min Mac låste sig, så kom jeg lidt for meget bagud.
  Har bare taget et Lingafon-kursus i fransk for 40 år siden, så det er et lidt dårligt sammenligningsgrundlag, men det her kursus var meget sjovere.
  Einar

 29. rjohansen siger:

  Jeg synes, programmet var OK og har lært meget. Brugte mp3-filerne flittigt både i bilen og på sofaen, og det var virkelig nyttigt, ja næsten alfa/omega
  Coaching: Vældig nyttig!
  Rune

 30. tpedersen siger:

  Jeg er meget godt tilfreds, coachinggruppen, jeg er med i, fungerer også godt. Har brug for “presset” for at få det maksimale ud af kurset.
  Jeg har brugt mp3-filerne, f.eks. når jeg cykler til arbejde, men det fungerer ikke så godt.
  Jeg har prøvet sprogkurser i klasser, de var gode, men kun lidt effektive i forhold til dette kursus. Her går man hurtigere frem og lærer mere. Jeg synes, jeg får meget mere for pengene her.
  Tor Kristian

 31. tbergwitz siger:

  Jeg brugte kurset intensivt i 3 mnd., før jeg rejste til Mexico, og det gav mig et grundlag til at kunne kommunikere på spansk. Jeg er tilfreds.
  Tor-Olav

 32. tmauland siger:

  Programmet er udmærket. Et selvstudium giver udfordringer. Bortset fra et intensivkursus i spansk i Spanien er det her kursus det, der har givet mest udbytte.
  Thor

 33. bkeiseraas siger:

  Fra min synsvinkel er programmet meget godt. Letforståeligt og enkelt at følge.
  Coachingen var alfa og omega. Kunne ikke have klaret det uden den. Jeg synes, at det gjorde arbejdet med sprogindlæringen lettere. Virkelig godt!
  Bjørn

 34. klillebo siger:

  Programmet fungerede vældigt godt. Enkelt at bruge og enkelt at forstå. Sammen med motivationen fra e-mailcoachingen synes vi, det har haft en god effekt.
  Godt at have nogle daglige / ugentlige mål. Det var med til at øge motivationen samt til at holde et fint tempo. E-mailene var lærerige og motiverende.
  Kim

 35. aarntzen siger:

  Ja, jeg kunne godt lide programmet. Det fungerede super på min pc. Fint at man kunne hente flere lister. Teksten, som nybegynder, var vanskelig, men efterhånden indså jeg, at det var noget, som jeg tog videre med mig i studierne
  For min del var ”flipkortene” på pc’en suveræne, jeg lærte hurtigt nye ord. Repetition er det som giver resultater. Kan ikke måles med ordinære sprogkurser, hvor der er 30 elever.
  Alf-Erik

 36. nsvendsen siger:

  Vældigt godt program! Det er en fin opbygning af programmet for sproglæring, let at bruge og ikke mindst, det gør det sjovt at lære!
  Coachingen er vældig god! Du får hjælpen, du har behov for til at lære, det er også lettere at motivere sig, når man ved, hvad man bør fokusere på:)
  Nils Magne

 37. fhovland siger:

  Har prøvet et par andre former for læring, mens synes, det her var det mest effektive!
  frode

 38. pmyhre siger:

  Vældig tilfreds med sprogkurset indtil videre. Glæder mig til fortsættelsen :-)
  Bruger mp3-filerne i bilen og noget, når jeg træner.
  Det er vældig godt med fleksibiliteten, jeg får ved et kursus på min egen maskine. Kan arbejde med det, når det passer mig.
  Paal Christian

 39. ohansen siger:

  Jeg er meget tilfreds med kurset. Fint oplæg! Jeg har brugt mp3-filerne på træningsture og ellers, når det sådan har passet. Virkelig god del af indlæringen.
  Coachingen var nyttig. Vigtigt at der bliver fulgt op med daglige påmindelser.
  Øystein

 40. mberli siger:

  Hej.
  Super kursus. Jeg begyndte lidt senere, men gemte alle e-mails, så jeg stadig kunne følge med i kurset. Super med coaching, vældigt nyttigt. Har også lyttet til mp3-filerne til og fra arbejde. Vældig tilfreds. Terningkast 6 fra mig.
  Margareth

 41. hravn siger:

  Hej!
  Vældig godt, det går enormt fint, selv om man ikke har mulighed for at følge op på e-mailene hele tiden. Det er jo bare at gemme dem og tage det, når det passer. Meldte mig til et kursus herhjemme, men p.g.a. arbejdet fik jeg næsten kun halvdelen med. Det kan jeg nu tage frem som ekstralæsning og repetere, når jeg føler for det.
  Godt tilfreds med andre ord!
  Hallgeir.

 42. blindebrekke siger:

  Hej Reimar.
  Det er vældigt hyggeligt at I er så entusiastiske og følger op på os “elever”. Sprogkurset er for længst blevet en del af min hverdag.
  Jeg er muligvis blandt de ældste her og er herre over min egen tid. Heldigvis. Som ung kone på en vestlandsgård ville jeg kun have haft lidt overskud til det her. Men nu har jeg altså tid
  og som ældre mennesker ofte har, så sker det, at jeg har søvnproblemer. Kan du gætte, hvad jeg så gør?? JEG BØJER UREGELMÆSSIGE VERBER ELLER REPETERER SÅ MEGET AF ET LÆSESTYKKE SOM MULIGT, OG VIPS SÅ SOVER JEG IGJEN!
  Ved næste opvågning fortsætter jeg bare der, hvor jeg slap. Slår aldrig fejl Nu er jeg for så vidt helt færdig med kurset, men bruger coachingen som rep. øvelser. Efter efterårsferien skal jeg installere tillægsstykket, som jeg fik købt hos dig.
  Desuden er jeg begyndt at læse Harry Potter på spansk. Der har jeg den engelske udgave ved siden af og kan læse i den, når det kniber. Det er sjovt!!!!!!!! Og nu må jeg arbejde lidt, du må også have en fin weekend.
  Birgitt

 43. ehammerstad siger:

  Vil gerne lære spansk for at kunne bruge det på udenlandsrejser
  Elisabeth


Sig hvad du mener