Lær sprog med PC og MP3

Hvad brugerne synes om vores kursus i tysk

Skrevet af Reimar (tirsdag 15. marts, 2011)

Læg din feedback til vores kursus i tysk ind her.

4 kommentarer til “Hvad brugerne synes om vores kursus i tysk”

 1. koygard siger:

  Aldeles udmærket program – men vældig fint med coaching, godt at der er nogen der “puster dig lidt i nakken” og sådan at man kan bruge programmet.
  Sjovt at lære sprog – vil nok melde mig til flere coaching-runder.
  Vældig flot af Flavus data at man ikke behøver at terpe grammatik. Jeres læreform er absolut mere effektiv.
  Kristin

 2. ehviding siger:

  Programmet fungerede godt, fint med mulighed for at tage det, når du vil med et vist “lektiepres”. Brugte mp3 i begyndelsen, efterhånden mere pc’en.
  Væsentlig bedre end cd-kurser, måske ikke lige så effektivt som klasseundervisning – men giver væsentlig mere fleksibilitet.
  Erik

 3. elehner siger:

  Nu hvor jeg er kommet ordentligt i gang, så synes jeg, at det her er en fin måde at lære sproget på. I den anden undervisning og på de andre kurser jeg har taget, har der været for meget grammatik-terpning. Det er konversationen jeg mangler for at kunne snakke med de mennesker, jeg vil. Jeg mangler for eksempel ikke at terpe stærke verber.
  Elen

 4. rohanssen siger:

  Jeg begyndte på tyskkurset sidste år og er rigtig glad for det. Jeg havde lidt tyskbaggrund, inden jeg startede, men havde nok glemt en masse. Jeg har for det meste brugt pc, men lagde en del ind på mp3-afspilleren, som jeg kan bruge, når jeg rejser. Jeg har desværre ikke svaret før nu, da jeg har vært bortrejst. Jeg vil prøve at lave en historie om dengang, jeg var i Berlin, i august.
  Rolf


Sig hvad du mener