Transparent French sprogkursus

Er du træt af kedelige og langsommelige sprogindlæringsmetoder?

Sprogforskernes utrolige opdagelse: 
hvordan du ikke bør lære fransk

Lad mig stille dig et spørgsmål: hvad tror du er det vigtigste, når du skal lære et nyt sprog: 
   at lære fakta om sproget
      eller at lære ved at bruge sproget aktivt?

En af de mest revolutionerende og overraskende opdagelser sprogforskningen har gjort indenfor det sidste årti er, at der kun er en lille sammenhæng mellem de to former for indlæring.

At lære fakta om et sprog – f.eks. ved at terpe grammatiske regler – har kun en lille effekt på den praktiske anvendelse af sproget. Når du hører nogen tale fransk og ønsker at forstå, hvad vedkommende siger, så hjælper det forbavsende lidt med de gloser og bøjningsformer du har terpet, fordi du har ikke tid til at slå ordene op i din mentale ordbog.

Med en hastighed på ca. 100 ord i minuttet rækker de gloser og grammatiske regler, du har terpet, slet ikke, når du skal forstå, hvad der bliver sagt.

Når du bruger sproget aktivt - som f.eks. når du skal lytte, læse eller tale fransk – så bruger du dit sprogøre, som er en indbygget og utrolig effektiv sprogprocessor i hjernen. Denne del af hjernen kan fortolke et fremmedsprog lynhurtigt og gør dig i stand til at forstå, hvad det er, der bliver sagt ude i den virkelige verden, og samtidig er det muligt for dig at lave sætninger på det fremmede sprog.

Prøv at tænk på et sprog du allerede behersker, såsom dansk eller engelsk. Når du taler dette sprog, er det da nødvendigt for dig at tænke over ordenes betydning glose for glose, og er det nødvendigt for dig at konsultere de grammatiske regler, du har tilegnet dig?

Vi kender allesammen til situationer, hvor sprogøret ikke giver os et sikkert svar f.eks. når vi skriver, og i sådan en situation er det en fordel at kende de grammatiske regler og slå problemstillingen op i 'regel-hukommelsen'. Men dette er undtagelsen snarere end reglen.

99% af vores sprogbrug styres intuitivt og i real-time af vores sprogøre, og ikke ved at anvende grammatiske regler og tabeller vi har lest om.

Hvordan lærer jeg så fransk på den bedste måde?

Hvis det ikke hjælper at træne dit sprogøre ('sprogprocessoren') ved at terpe grammatiske regler, hvad skal du så gøre?

I følge forskningen er svaret: du skal lytte og læse store mængder forståelig fransk.

Det er sådan du lærte dit modersmål som barn, og det er sådan, du er blevet så god til engelsk. Derfor er det også på den måde, du må lære fransk, hvis du skal kunne bruge det rent praktisk. Læs store mængder franske tekster, lyt til det franske sprog, se film på fransk osv.

Transparent French har taget denne revolutionerende metode i brug. Læs her hvordan...:

Sprogprofessor om Transparent French:

"Dette program er sammensat af virkelig pædagogiske og sprogkompetente mennesker."
- Sylfest Lomheim, Universitetet i Agder, Norge

Hvordan udnytter Transparent French 
denne oppdagelse

Transparent French språkkursTransparent French lader dig lytte til store mængder fransk tale samtidig med, at du læser den samme tekst på fransk, ser video og har en parallel oversættelse på engelsk liggende ved siden af således, at du bliver i stand til at forstå det franske. Hvis du ønsker at lære om de grammatiske regler, findes der kommentarer til hvert ord samt en elektronisk grammatik-bog, hvor du kan læse mere uddybende om det. Men størstedelen af tiden bruger du det franske sprog fremfor blot at lære teoretisk fakta om fransk.

Når du har lyttet og læst en del af teksten, findes der sjove spil og øvelser, hvor du også skal bruge sproget i praksis; du 'tvinges' til at tænke på fransk.

Lær fransk med MP3Når du er på farten og ikke sidder foran din PC, kan du øge dit ordforråd ved at lytte til nye ord på din iPod/MP3-afspiller..

Transparent-serien er et af verdens mest solgte spogindlærings-software og langt de fleste brugere og sproglærere mener, at der ikke findes et bedre program end dette. Vi i Language Infusion har solgt programmet i Skandinavien siden 1996 og programmet er kun blevet bedre med årene.

Nu er det udkommet i version 11 både for Windows og Mac og er bedre end nogensinde.

 • Fire omfattende læsestykker:
  - French Beginner Lessons
  - French Fundamentals
  - French Conversation Lessons
  - A Surprise Birthday Party
 • Fuld udtale af alle ord og sætninger
 • SlowSound for at få ordene udtalt langsommere
 • Videoklip
 • Interaktive spil for repetition og indøvelse af sproget
 • Optag din egen udtale og sammenlign
 • Grammatisk opslagsværk
 • Samtaleøvelser
 • Mål din fremgang fra gang til gang
 • "Before You Know It" gloseøvelsesprogram hvor ordforrådet hurtig øves in så det ligger på rygmarven
 • Online sprogtester
 • MP3 audio for iPod eller anden MP3-afspiller
 • Nødvendige forkundskaber: Engelsk. Transparent French Premium er et engelsk program, ikke dansk.
 • Systemkrav Windows: Windows XP Service Pack 2, Windows Vista eller Windows 7. Systemkrav Macintosh: Mac OS X 10.4.11 eller nyere.
Skærmbilleder af hovedprogrammet, bl.a.
læsestykke, video, krydsord og dialog:

Screenshot: 
 fransk læsestykke

Screenshot: 
 fransk video

Screenshot: 
 krydsord på fransk

Screenshot: 
 fransk dialogøvelse

Sproglærer om programmet: 
"Det er så indholdsrigt at jeg benytter det
som en del af min sprogundervisning.
Det kan varmt anbefales til alle, der seriøst
ønsker at lære et sprog."
- Imma Brochs, Haugesund, sproglærer

Skærmbilleder af gloseøvelsesprogrammet:

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Historier fra våre kunder: 

"Synes programmet er det bedste, jeg har været i berøring med!

Jeg har brugt mp3-filerne, når jeg laver ting derhjemme, når jeg træner og egentlig overalt, når det passer. Synes forresten at BYKI gloseprogrammet er genialt.

Det hjælper også at få daglige/ugentlige påmindelser på e-mail.

Når jeg føler, jeg kan kontrollere det franske og det spanske, så vil jeg nok fortsætte med et tredje fremmedsprog."
Are


"Det er et meget godt kursus, let at være motiveret. Har været både på kursus i Frankrig hver dag i 2 mnd og 100 timer intensivt, aftenkursus på universitet over årene. Language Infusion er sjovt og brugervenlig.

Mp3 er meget effektivt, og som sagt gør de, at man ikke har nogen problemer med at holde motiveringen oppe. Planlagt 30 min blev med glæde til 2 timer. Fedt at arbejde med og "konkurrere med sig selv".

Så dette er det bedste oplæg gennem 40 år, og jeg har haft mulighed for at prøve meget, eks. 100 timer intensivkurs i Frankrig, 4 timer hver dag i to måneder med flere niveauer etc."
Trude


"Gloseindlæringen er suveræn! Vældig godt med aktiviteterne, der er knyttet til læsestykkerne, og at du får grammatik, oversættelse ord for ord og sætning op."
Camilla


"Et flot program, pædagogisk og nemt at bruge for sådan nogle som os, som bare får tid til at arbejde med sproget lidt indimellem!:) Let at forstå, motiverende, med god oversigt og referencer til hvert enkelt ord.

Definitivt det bedste og mest effektive sprogkursus jeg har deltaget i!"
John Peder


"Hallo, Bent fra Stavanger i Norge her! Jeg har siden 2004 taget grundfag i Spansk ved UiB, men det er egentlig fransk, som er min store kærlighed. Desværre er det bare blevet til nogle korte kurser ved Universitetet i Stavanger, men med stor hjælp fra BYKI (sprogkurset Before You Know It) og "French Now!" tog jeg i vinters et 10-studiepoint-kursus med efterfølgende eksamen. Resultatet blev rigtigt godt. Et klart og skinnende 'A'.

Hele tiden, mens jeg studerede, benyttede jeg mig af BYKI. Mine medstudenter "beklagede sig" over, at jeg havde så stort et ordforråd, og altid lå langt foran dem. Jeg forklarede dem, at jeg fik det gennem BYKI og Transparent French, udover det vi ellers læste. Mærkeligt nok fulgte de aldrig op på mine råd, men dem om det. Jeg havde, og har, utrolig stort udbytte af disse fantastiske værktøjer."
Bent


"Meget tilfreds, fin måde at lære sproget på.

Mp3 er en nyttig hjælp. Bruges på sofaen og når jeg sidder ude og slapper af.

E-mailcoachingen har stor betydning. Det får mig til at følge en rytme og en rutine.

Er begyndt på 3 forskellige franskkurser i klasser uden at lære så meget. Denne form passer mig meget godt, og det er begyndt at trænge ind :-)"
Jan-Erik


"Jeg har helt siden, jeg gik i gymnasiet i 1973, været fascineret af fransk sprog, kultur og litteratur. Jeg fik en mulighed for at få et års orlov med løn, hvor jeg frit kunne vælge et studium. Jeg valgte naturligvis fransk.

Det jeg gjorde forkert var vel, at jeg valgte studier på universitetet. Jeg tog fransk grammatik 1, fransk sprog og tale 1 og fransk kulturvidenskab oveni sprogvidenskab.

Det, jeg lærte mest af, var Reimars sprogkursus!"
Anne


"Når jeg går, kan jeg høre på mp3-filerne. Jeg kan mærke, at jeg forbedrer mig, da jeg nu er i stand til forstå franske ejendomsannoncer (min yndlingslekture) meget bedre.

Har et Linguaphone kurs med 8 cd’er, 4 bøger og et videobånd, men tærskelen for at komme ind var for høj. Jeg forstod så lidt, at jeg mistede interessen. Skal tage tråden op, når jeg har lært mere. Sprogkurset fra Language Infusion er virkelig interessant til sammenligning."

Eirik

Unike ressurser: Strategihæfte og coaching

Hefte med språklæringstips Det hjælper ikke at have et godt værktøj i hænderne hvis det ikke bruges rigtigt, så vi har udviklet et par utrolige vejlednings-ressourcer til dig

1. Strategi for sprogindlæring. Fordi ikke alle ved nøjaktig hvorledes man lærer et sprog smart, får du også hæftet "Lær sprog mer effektivt". Hæftet er udgivet, for at du skal kunne forstå principperne bag effektiv sprogindlæring og dermed benytte Transparent French bedst muligt.

Hæftet introducerer principperne for effektiv sprogindlæring og revurderer otte vidt udbredte myter om sprogindlæring, som har hindret mange i at lære nye sprog effektivt, og giver i stedet råd og vejledning om sprogindlæring, som faktisk virker. Start ikke med at lære et nyt sprog, før du har læst dette hæfte!

2. Gruppe-coaching. Enhver, der køber fransk-kurset får gratis gruppe-coaching med webinar og e-mail. Lær at bruge din software effektivt, få tips til sprogindlæring, og få daglige forslag til læringsaktiviteter.

Endelig er det sjovt og effektivt at lære sprog! Bestil derfor en sprogpakke idag - uden risiko.
14 dages fortrydelsesret (returret) efter forbrugeraftaleloven.

Bestill Transparent French nå
Bestill Transparent French Premium
for kun kr. 990,-

Ja, jeg ønsker at bedre mine sprogferdigheter på en helt ny revolusionerende måde, og bestiller herved Transparent French + strategihæfte og coaching til kun kr. 990 (+ porto/efterkravsgebyr kr. 50). Jeg er over 18 år.

Navn: 
Adresse:
Postnr: 
By: 
E-mail: