Transparent Italian sprogkursus

Er du træt af kedelige og langsommelige sprogindlæringsmetoder?

Sprogforskernes utrolige opdagelse: 
hvordan du ikke bør lære italiensk

Lad mig stille dig et spørgsmål: hvad tror du er det vigtigste, når du skal lære et nyt sprog: 
   at lære fakta om sproget
      eller at lære ved at bruge sproget aktivt?

En af de mest revolutionerende og overraskende opdagelser sprogforskningen har gjort indenfor det sidste årti er, at der kun er en lille sammenhæng mellem de to former for indlæring.

At lære fakta om et sprog – f.eks. ved at terpe grammatiske regler – har kun en lille effekt på den praktiske anvendelse af sproget. Når du hører nogen tale italiensk og ønsker at forstå, hvad vedkommende siger, så hjælper det forbavsende lidt med de gloser og bøjningsformer du har terpet, fordi du har ikke tid til at slå ordene op i din mentale ordbog.

Med en hastighed på ca. 100 ord i minuttet rækker de gloser og grammatiske regler, du har terpet, slet ikke, når du skal forstå, hvad der bliver sagt.

Når du bruger sproget aktivt - som f.eks. når du skal lytte, læse eller tale italiensk – så bruger du dit sprogøre, som er en indbygget og utrolig effektiv sprogprocessor i hjernen. Denne del af hjernen kan fortolke et fremmedsprog lynhurtigt og gør dig i stand til at forstå, hvad det er, der bliver sagt ude i den virkelige verden, og samtidig er det muligt for dig at lave sætninger på det fremmede sprog.

Prøv at tænk på et sprog du allerede behersker, såsom dansk eller engelsk. Når du taler dette sprog, er det da nødvendigt for dig at tænke over ordenes betydning glose for glose, og er det nødvendigt for dig at konsultere de grammatiske regler, du har tilegnet dig?

Vi kender allesammen til situationer, hvor sprogøret ikke giver os et sikkert svar f.eks. når vi skriver, og i sådan en situation er det en fordel at kende de grammatiske regler og slå problemstillingen op i 'regel-hukommelsen'. Men dette er undtagelsen snarere end reglen.

99% af vores sprogbrug styres intuitivt og i real-time af vores sprogøre, og ikke ved at anvende grammatiske regler og tabeller vi har lest om.

Hvordan lærer jeg så italiensk på den bedste måde?

Hvis det ikke hjælper at træne dit sprogøre ('sprogprocessoren') ved at terpe grammatiske regler, hvad skal du så gøre?

I følge forskningen er svaret: du skal lytte og læse store mængder forståelig italiensk.

Det er sådan du lærte dit modersmål som barn, og det er sådan, du er blevet så god til engelsk. Derfor er det også på den måde, du må lære italiensk, hvis du skal kunne bruge det rent praktisk. Læs store mængder italienske tekster, lyt til det italienske sprog, se film på italiensk osv.

Transparent Italian har taget denne revolutionerende metode i brug. Læs her hvordan...:

Sprogprofessor om Transparent Italian:

"Dette program er sammensat af virkelig pædagogiske og sprogkompetente mennesker."
- Sylfest Lomheim, Universitetet i Agder, Norge

Hvordan udnytter Transparent Italian 
denne oppdagelse

Transparent Italian språkkursTransparent Italian lader dig lytte til store mængder italiensk tale samtidig med, at du læser den samme tekst på italiensk, ser video og har en parallel oversættelse på engelsk liggende ved siden af således, at du bliver i stand til at forstå det italienske. Hvis du ønsker at lære om de grammatiske regler, findes der kommentarer til hvert ord samt en elektronisk grammatik-bog, hvor du kan læse mere uddybende om det. Men størstedelen af tiden bruger du det italienske sprog fremfor blot at lære teoretisk fakta om italiensk.

Når du har lyttet og læst en del af teksten, findes der sjove spil og øvelser, hvor du også skal bruge sproget i praksis; du 'tvinges' til at tænke på italiensk.

Lær italiensk med MP3Når du er på farten og ikke sidder foran din PC, kan du øge dit ordforråd ved at lytte til nye ord på din iPod/MP3-afspiller..

Transparent-serien er et af verdens mest solgte spogindlærings-software og langt de fleste brugere og sproglærere mener, at der ikke findes et bedre program end dette. Vi i Language Infusion har solgt programmet i Skandinavien siden 1996 og programmet er kun blevet bedre med årene.

Nu er det udkommet i version 11 både for Windows og Mac og er bedre end nogensinde.

 • Fire omfattende læsestykker:
  - Italian Beginner Lessons
  - Italian Fundamentals
  - Italian Conversations
  - Around Italy
 • Fuld udtale af alle ord og sætninger
 • SlowSound for at få ordene udtalt langsommere
 • Videoklip
 • Interaktive spil for repetition og indøvelse af sproget
 • Optag din egen udtale og sammenlign
 • Grammatisk opslagsværk
 • Samtaleøvelser
 • Mål din fremgang fra gang til gang
 • "Before You Know It" gloseøvelsesprogram hvor ordforrådet hurtig øves in så det ligger på rygmarven
 • Online sprogtester
 • MP3 audio for iPod eller anden MP3-afspiller
 • Nødvendige forkundskaber: Engelsk. Transparent Italian Premium er et engelsk program, ikke dansk.
 • Systemkrav Windows: Windows XP Service Pack 2, Windows Vista eller Windows 7. Systemkrav Macintosh: Mac OS X 10.4.11 eller nyere.
Skærmbilleder af hovedprogrammet, bl.a.
læsestykke, video, krydsord og dialog:

Screenshot: 
 italiensk læsestykke

Screenshot: 
 italiensk video

Screenshot: 
 krydsord på italiensk

Screenshot: 
 italiensk dialogøvelse

Sproglærer om programmet: 
"Det er så indholdsrigt at jeg benytter det
som en del af min sprogundervisning.
Det kan varmt anbefales til alle, der seriøst
ønsker at lære et sprog."
- Imma Brochs, Haugesund, sproglærer

Skærmbilleder af gloseøvelsesprogrammet:

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Historier fra våre kunder: 

"Synes programmet er det bedste, jeg har været i berøring med!

Jeg har brugt mp3-filerne, når jeg laver ting derhjemme, når jeg træner og egentlig overalt, når det passer. BYKI gloseprogrammet er genialt.

Det hjælper også at få daglige/ugentlige påmindelser på e-mail."
Are


"Gloseindlæringen er suveræn! Vældig godt med aktiviteterne, der er knyttet til læsestykkerne, og at du får grammatik, oversættelse ord for ord og sætning op."
Camilla


"Et flot program, pædagogisk og nemt at bruge for sådan nogle som os, som bare får tid til at arbejde med sproget lidt indimellem!:) Let at forstå, motiverende, med god oversigt og referencer til hvert enkelt ord.

Definitivt det bedste og mest effektive sprogkursus jeg har deltaget i!"
John Peder


"Jeg havde stor nytte af at bruge pc’en. Både det at læse og høre på en gang og alle de forskellige morsomme opgaver gør det lettere at lære.

Bruger mp3-filerne på toget, når jeg arbejder i haven og gør rent. Får så gjort to ting på en gang. Bare det at høre det italienske sprog, gør det nemmere for mig at lære.

Har prøvet aftenkursus en gang. Elendig lærer og alt for megen grammatik på en gang. Jeres er meget bedre."
Hanne


"I mange år har vi brugt vores sommerferier i Italien - samme sted hvert år! Vi har derfor efterhånden fået mange venner dernede, deriblandt en del italienske. Men de snakker kun italiensk, så samtalerne er for det meste foregået med fingrene.

Fandt dette kursus i italiensk på nettet i januar i år, bestilte det og ventede utålmodigt på det. Jeg fik en mp3-afspiller af min mand, som jeg lagde alle mp3-filene på. Jeg havde den med mig i bilen på arbejde hver eneste nat/dag og hørte kurset 3-4 timer hver eneste dag.

I marts tog vi ned til vores venner, spændte og nervøse - hvordan ville det mon gå?

Vi havde taget røget laks med til dem, og en aften, hvor vi sad sammen med nogle af deres andre venner, skulle jeg fortælle, hvordan vi havde lavet røræg til laksen - æggene skal piskes sammen med mælk osv. Så spurgte de, om det var røde eller grønne 'æg' jeg brugte. 'Nej,' sagde jeg 'æggene er da gule!'

Det grinte de meget over – det viste sig, at jeg havde sagt, at de skulle tage vindruer og piske sammen med mælk – æg er 'uove' og druer er 'uve' – men vi fik os et godt grin og jeg et lille wake up call - og jeg klarede da også at give dem den rigtige opskrift til sidst!

Så alt i alt er det gået utroligt godt, og jeg glæder mig vældigt til at fortsætte med kurserne! Livet er blevet meget rigere, nu hvor vi kan have en anden og bedre kontakt med vores italienske venner:o))

Tak til jer!"
Venche


"Ja, jeg lærte en god del af kurset, og synes det er, det bedste jeg har set, men min egen indsats har været den primære begrænsning

Om coachingen: Personligt tror jeg, at det er den eneste måde at lære sig et nyt sprog på. At sætte afsnit op som 'lektier' pr. uge, må til for at få fremdrift og det nødvendige pres. Language Infusion gør det helt rigtige.

Jeg har vært igennem mange klassiske sprogkurser, med gammel teknologi, men dette interaktive kursus er noget helt andet, og man kan lege sig i gang."
Tor


"Jeg hænger i og synes, at kurset er meget godt. Det er morsomt, let at forstå og der er lagt nødvendig repetition ind. Pludselig opdager at man har lært udtryk og sætninger. Indlæringen føles som en leg.

I forhold til klasseundervisning, opleves dette kursus som adskilligt bedre."

Irene

Unike ressurser: Strategihæfte og coaching

Hefte med språklæringstips Det hjælper ikke at have et godt værktøj i hænderne hvis det ikke bruges rigtigt, så vi har udviklet et par utrolige vejlednings-ressourcer til dig

1. Strategi for sprogindlæring. Fordi ikke alle ved nøjaktig hvorledes man lærer et sprog smart, får du også hæftet "Lær sprog mer effektivt". Hæftet er udgivet, for at du skal kunne forstå principperne bag effektiv sprogindlæring og dermed benytte Transparent Italian bedst muligt.

Hæftet introducerer principperne for effektiv sprogindlæring og revurderer otte vidt udbredte myter om sprogindlæring, som har hindret mange i at lære nye sprog effektivt, og giver i stedet råd og vejledning om sprogindlæring, som faktisk virker. Start ikke med at lære et nyt sprog, før du har læst dette hæfte!

2. Gruppe-coaching. Enhver, der køber italiensk-kurset får gratis gruppe-coaching med webinar og e-mail. Lær at bruge din software effektivt, få tips til sprogindlæring, og få daglige forslag til læringsaktiviteter.

Endelig er det sjovt og effektivt at lære sprog! Bestil derfor en sprogpakke idag - uden risiko.
14 dages fortrydelsesret (returret) efter forbrugeraftaleloven.

Bestill Transparent Italian nå
Bestill Transparent Italian Premium
for kun kr. 990,-

Ja, jeg ønsker at bedre mine sprogferdigheter på en helt ny revolusionerende måde, og bestiller herved Transparent Italian + strategihæfte og coaching til kun kr. 990 (+ porto/efterkravsgebyr kr. 50). Jeg er over 18 år.

Navn: 
Adresse:
Postnr: 
By: 
E-mail: