Transparent Russian sprogkursus

Er du træt af kedelige og langsommelige sprogindlæringsmetoder?

Sprogforskernes utrolige opdagelse: 
hvordan du ikke bør lære russisk

Lad mig stille dig et spørgsmål: hvad tror du er det vigtigste, når du skal lære et nyt sprog: 
   at lære fakta om sproget
      eller at lære ved at bruge sproget aktivt?

En af de mest revolutionerende og overraskende opdagelser sprogforskningen har gjort indenfor det sidste årti er, at der kun er en lille sammenhæng mellem de to former for indlæring.

At lære fakta om et sprog – f.eks. ved at terpe grammatiske regler – har kun en lille effekt på den praktiske anvendelse af sproget. Når du hører nogen tale russisk og ønsker at forstå, hvad vedkommende siger, så hjælper det forbavsende lidt med de gloser og bøjningsformer du har terpet, fordi du har ikke tid til at slå ordene op i din mentale ordbog.

Med en hastighed på ca. 100 ord i minuttet rækker de gloser og grammatiske regler, du har terpet, slet ikke, når du skal forstå, hvad der bliver sagt.

Når du bruger sproget aktivt - som f.eks. når du skal lytte, læse eller tale russisk – så bruger du dit sprogøre, som er en indbygget og utrolig effektiv sprogprocessor i hjernen. Denne del af hjernen kan fortolke et fremmedsprog lynhurtigt og gør dig i stand til at forstå, hvad det er, der bliver sagt ude i den virkelige verden, og samtidig er det muligt for dig at lave sætninger på det fremmede sprog.

Prøv at tænk på et sprog du allerede behersker, såsom dansk eller engelsk. Når du taler dette sprog, er det da nødvendigt for dig at tænke over ordenes betydning glose for glose, og er det nødvendigt for dig at konsultere de grammatiske regler, du har tilegnet dig?

Vi kender allesammen til situationer, hvor sprogøret ikke giver os et sikkert svar f.eks. når vi skriver, og i sådan en situation er det en fordel at kende de grammatiske regler og slå problemstillingen op i 'regel-hukommelsen'. Men dette er undtagelsen snarere end reglen.

99% af vores sprogbrug styres intuitivt og i real-time af vores sprogøre, og ikke ved at anvende grammatiske regler og tabeller vi har lest om.

Hvordan lærer jeg så russisk på den bedste måde?

Hvis det ikke hjælper at træne dit sprogøre ('sprogprocessoren') ved at terpe grammatiske regler, hvad skal du så gøre?

I følge forskningen er svaret: du skal lytte og læse store mængder forståelig russisk.

Det er sådan du lærte dit modersmål som barn, og det er sådan, du er blevet så god til engelsk. Derfor er det også på den måde, du må lære russisk, hvis du skal kunne bruge det rent praktisk. Læs store mængder russiske tekster, lyt til det russiske sprog, se film på russisk osv.

Transparent Russian har taget denne revolutionerende metode i brug. Læs her hvordan...:

Sprogprofessor om Transparent Russian:

"Dette program er sammensat af virkelig pædagogiske og sprogkompetente mennesker."
- Sylfest Lomheim, Universitetet i Agder, Norge

Hvordan udnytter Transparent Russian 
denne oppdagelse

Transparent Russian språkkursTransparent Russian lader dig lytte til store mængder russisk tale samtidig med, at du læser den samme tekst på russisk, ser video og har en parallel oversættelse på engelsk liggende ved siden af således, at du bliver i stand til at forstå det russiske. Hvis du ønsker at lære om de grammatiske regler, findes der kommentarer til hvert ord samt en elektronisk grammatik-bog, hvor du kan læse mere uddybende om det. Men størstedelen af tiden bruger du det russiske sprog fremfor blot at lære teoretisk fakta om russisk.

Når du har lyttet og læst en del af teksten, findes der sjove spil og øvelser, hvor du også skal bruge sproget i praksis; du 'tvinges' til at tænke på russisk.

Lær russisk med MP3Når du er på farten og ikke sidder foran din PC, kan du øge dit ordforråd ved at lytte til nye ord på din iPod/MP3-afspiller..

Transparent-serien er et af verdens mest solgte spogindlærings-software og langt de fleste brugere og sproglærere mener, at der ikke findes et bedre program end dette. Vi i Language Infusion har solgt programmet i Skandinavien siden 1996 og programmet er kun blevet bedre med årene.

Nu er det udkommet i version 11 både for Windows og Mac og er bedre end nogensinde.

 • Fire omfattende læsestykker:
  - Russian Beginner Lessons
  - Russian Fundamentals
  - St. Petersburg
  - Getting Around Russia
 • Introduktion til det russiske (kyrilliske) alfabet
 • Fuld udtale af alle ord og sætninger
 • SlowSound for at få ordene udtalt langsommere
 • Videoklip
 • Interaktive spil for repetition og indøvelse af sproget
 • Optag din egen udtale og sammenlign
 • Grammatisk opslagsværk
 • Samtaleøvelser
 • Mål din fremgang fra gang til gang
 • "Before You Know It" gloseøvelsesprogram hvor ordforrådet hurtig øves in så det ligger på rygmarven
 • Online sprogtester
 • MP3 audio for iPod eller anden MP3-afspiller
 • Nødvendige forkundskaber: Engelsk. Transparent Russian Premium er et engelsk program, ikke dansk.
 • Systemkrav Windows: Windows XP Service Pack 2, Windows Vista eller Windows 7. Systemkrav Macintosh: Mac OS X 10.4.11 eller nyere.
Skærmbilleder af hovedprogrammet, bl.a.
læsestykke, video, krydsord og dialog:

Screenshot: 
 russisk læsestykke

Screenshot: 
 russisk video

Screenshot: 
 krydsord på russisk

Screenshot: 
 russisk dialogøvelse

Sproglærer om programmet: 
"Det er så indholdsrigt at jeg benytter det
som en del af min sprogundervisning.
Det kan varmt anbefales til alle, der seriøst
ønsker at lære et sprog."
- Imma Brochs, Haugesund, sproglærer

Skærmbilleder af gloseøvelsesprogrammet:

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Screenshot: 
  Before You Know It (BYKI)

Historier fra våre kunder: 

"Det er det bedste russisk-kursus, jeg har taget. Absolut den bedste måde at lære sprog på."

Peter


"Synes programmet er det bedste, jeg har været i berøring med!

Jeg har brugt mp3-filerne, når jeg laver ting derhjemme, når jeg træner og egentlig overalt, når det passer. BYKI gloseprogrammet er genialt.

Det hjælper også at få daglige/ugentlige påmindelser på e-mail."
Are


"Gloseindlæringen er suveræn! Vældig godt med aktiviteterne, der er knyttet til læsestykkerne, og at du får grammatik, oversættelse ord for ord og sætning op."
Camilla


"Hej, jeg har købt kurset i russisk. Jeg har en kæreste fra Ukraine. Jeg har flere gange holdt ferie der og har besøgt hendes omgangskreds. Da jeg snakkede med "svigerfar" første gang, var det lidt sjovt. Han kunne lidt tysk og ville gerne snakke det, og jeg forsøgte med et lige så ubehjælpsomt russisk. Vi forstod godt hinanden :-)

Jeg synes, at coachingen er fantastisk. Her kommer der mails ind om nye lektier hver uge. Det er bare om at hænge på for at lære mest muligt. Anbefales!!"
Jonny


"Jeg har i vældig mange år været interesseret i alt som har med Rusland at gøre: musik, litteratur, landet og folket.

Jeg gik først på aftenkursus i to år for at lære russisk, og efter det har jeg været på kursus i St. Petersburg to år i træk i henholdsvis to og tre uger. På disse kurser foregår det meste på russisk, og så får man jo god øvelse i sproget ved at være i landet.

Det, som er fint ved jer Language Infusion kursus, er, at du til stadighed får repeteret, det du kan og hele tiden lærer noget nyt (hvis du altså er flittig til at få læst og ikke lader der gå for lang tid mellem at du laver dine 'lektier'). Det at lære et nyt sprog udvikler og aktiverer hjernen på en meget nyttig måde; især hvis man er kommet lidt op i årene. Enhver pensionist som ikke længere har sit arbejde at tænke på, burde gå i gang med at lære et nyt sprog. Farvel Alzheimer! Og næsten ingenting er så tilfredsstillende og gør én i så godt humør som at mærke, at man kan kommunikere med indbyggerne i et fremmed land! Tak for kurset!"
Tove


"Et flot program, pædagogisk og nemt at bruge for sådan nogle som os, som bare får tid til at arbejde med sproget lidt indimellem!:) Let at forstå, motiverende, med god oversigt og referencer til hvert enkelt ord.

Definitivt det bedste og mest effektive sprogkursus jeg har deltaget i!"
John Peder

Unike ressurser: Strategihæfte og coaching

Hefte med språklæringstips Det hjælper ikke at have et godt værktøj i hænderne hvis det ikke bruges rigtigt, så vi har udviklet et par utrolige vejlednings-ressourcer til dig

1. Strategi for sprogindlæring. Fordi ikke alle ved nøjaktig hvorledes man lærer et sprog smart, får du også hæftet "Lær sprog mer effektivt". Hæftet er udgivet, for at du skal kunne forstå principperne bag effektiv sprogindlæring og dermed benytte Transparent Russian bedst muligt.

Hæftet introducerer principperne for effektiv sprogindlæring og revurderer otte vidt udbredte myter om sprogindlæring, som har hindret mange i at lære nye sprog effektivt, og giver i stedet råd og vejledning om sprogindlæring, som faktisk virker. Start ikke med at lære et nyt sprog, før du har læst dette hæfte!

2. Gruppe-coaching. Enhver, der køber russisk-kurset får gratis gruppe-coaching med webinar og e-mail. Lær at bruge din software effektivt, få tips til sprogindlæring, og få daglige forslag til læringsaktiviteter.

Endelig er det sjovt og effektivt at lære sprog! Bestil derfor en sprogpakke idag - uden risiko.
14 dages fortrydelsesret (returret) efter forbrugeraftaleloven.

Bestill Transparent Russian nå
Bestill Transparent Russian Premium
for kun kr. 990,-

Ja, jeg ønsker at bedre mine sprogferdigheter på en helt ny revolusionerende måde, og bestiller herved Transparent Russian + strategihæfte og coaching til kun kr. 990 (+ porto/efterkravsgebyr kr. 50). Jeg er over 18 år.

Navn: 
Adresse:
Postnr: 
By: 
E-mail: